Jandarma’nın gözünden kaçamadı

Jandarma’nın gözünden kaçamadı
Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şubesi, JASAT ve Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ortaklaşa yapılan operasyonda 150 kök kenevir, 300 gram kubar esrar ele geçirildi. Operasyon kapsamında bir kişi...

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şubesi, JASAT ve Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ortaklaşa yapılan operasyonda 150 kök kenevir, 300 gram kubar esrar ele geçirildi. Operasyon kapsamında bir kişi gözaltına alındı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Keskin İlçesine bağlı Yukarı Olunlu Köyünde ikamet eden O.B. (27) isimli şahsın evinin bahçesine kenevir ekimi yaptığı öğrenilmesi üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ortaklaşa operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda 150 kök kenevir bitkisi, 300 gram kubar esrar ele geçirildi. Ayrıca yapılan aramada 1 adet Beratta marka 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 4 adet fişek, 2 adet Hatsan ve Avar marka ruhsatsız av tüfeği ve tüfeklere ait 69 adet fişek, 2 adet Formula ve Zoraki marka faturasız kurusıkı tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli O.B. gözaltına alınırken adli işlemin devam ettiği öğrenildi. Tahkikat kapsamında ele geçirilen ruhsatsız ve faturasız tüfek ile tabancalarla ilgili ayrıca şüpheli O.B. hakkında toplam 5 bin 348 TL idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.