Kaan uygulaması eğitimi

Kaan uygulaması eğitimi
Genel Kolluk-Özel Güvenlik işbirliği ve Entegrasyon Projesi (KAAN) kapsamında Kırıkkale’de Özel güvenlik görevlilerinin Genel Kolluk Kuvvetleri ile etkili iletişimini sağlamak amacıyla eğitim verildi.SUNUM EŞLİĞİNDE BİLGİ...

Genel Kolluk-Özel Güvenlik işbirliği ve Entegrasyon Projesi (KAAN) kapsamında Kırıkkale’de Özel güvenlik görevlilerinin Genel Kolluk Kuvvetleri ile etkili iletişimini sağlamak amacıyla eğitim verildi.

SUNUM EŞLİĞİNDE BİLGİ VERİLDİ

Kırıkkale Müftülüğü Konferans Salonunda Kırıkkale’de görev yapan özel güvenlik görevlileri, güvenlik yöneticileri, güvenlik sorumluları, kişi kurum kuruluş yetkilileri ile genel kolluk görevlilerine, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında görevli Polis Başmüfettişleri Asım Dursun ve Ahmet Öztürk tarafından uygulamanın daha etkin hale getirilmesi amacıyla eğitim verildi. Ayrıca eğitimde Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İl Genel Güvenlik durumu doğrultusunda sunum yapıldı.

AMAÇ SUÇU MEYDANA GELMEDEN ÖNLEMEK

Kamu güvenliğini tamamlayıcı mahiyette görev yapan özel güvenlik görevlilerinin, genel kolluk kuvvetleriyle etkili iletişim ve işbirliği ile koordinasyonunu sağlamak, kamu kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanarak aidiyet duygularını geliştirmek, suçu meydana gelmeden önlemek, meydana gelen olaylarda genel kolluğun en seri şekilde bilgisinin olmasını sağlamak, devam eden olaylara etkin ve zamanında müdahale ederek olay yerindeki delillerin sağlıklı şekilde muhafazası ve genel kolluğa teslimi amacıyla “Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi (KAAN Uygulaması)” hayata geçirildi.

KAAN MOBİL UYGULAMASI DEVREDE

Eğitim Programına İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Emniyet Müdürleri, Polis Merkezi Amirleri ile 658 özel güvenlik görevlisi, 200 genel kolluk görevlisi ve 29 kurum kuruluş yetkilisi katıldı. Eğitim neticesinde Kırıkkale de Polis Sorumluluk bölgesinde görev yapan tüm özel güvenlik görevlileri uygulama kapsamına alınmış, KAAN Mobil Uygulamasını telefonlarına indirmeleri sağlandı. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 22 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.