Karıştıran Parkında Hummalı Çalışma

Karıştıran Parkında Hummalı Çalışma
Keskin ilçesinin en gözde yerlerinden birisi olan Karıştıran Parkının yeniden vatandaşların hizmetine açılması için çalışmalar başlatılırken, KırıkkaleKeskin-Kırşehir karayolu üzerine kurulacak köylü pazarı inşaat...

Keskin ilçesinin en gözde yerlerinden birisi olan Karıştıran Parkının yeniden vatandaşların hizmetine açılması için çalışmalar başlatılırken, KırıkkaleKeskin-Kırşehir karayolu üzerine kurulacak köylü pazarı inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Keskin Belediye Başkanı dede Yıldırım bakım onarım çalışmaları devam eden Karıştıran Mesire alanında ve Kırıkkale-Keskin-Kırşehir karayolu üzerine kurulacak köylü pazarı inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların planlama doğrultusunda devam ettiğine işaret eden Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım “Karıştıran mevki mesire alanında yapılan bakım onarım çalışmaları ve Kırşehir-Kırıkkale D765 karayolu üzerinde bulunan Köylü Pazarı inşaatı aralıksız devam etmektedir. Zor süreçlerden geçtiğimiz şu dönemlerin hemen ardından vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

BAKAN KURUM KESKİN’E MİLLET BAHÇESİ SÖZÜ VERMİŞTİ

Diğer taraftan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Keskin ilçesini ziyarette ilçeye bir Millet Bahçesi kurulma sözü vermişti. 2 Haziran'da yenilenen belediye başkanlığı seçimi kapsamında ilçeyi ziyaret eden Bakan Kurum ilçeyi ziyaretinde “Keskin ilçemizin Bozkurt Mahallesi'nde Çantepe olarak bilinen mevkide Millet Bahçesi yapacağız. Yüz ölçümü 27 bin metrekare alan üzerinde Millet Bahçesi yapacağız. Millet Bahçesi'nde çocuklarımız, kadınlarımız 7/24 vakit geçirebilecekler. Bisiklet yolları olacak. Bu çerçevede projelerimizi gerçekleştireceğiz ve burada genci yaşlısı, 7'den 70'e tüm kardeşlerimiz keyifli bir vakit geçirecek. Burada Millet Kıraathanesi olacak. Gençlerimiz ders çalışacaklar, çay, kahve içecekler ve sohbet edecekler. Bu Keskin'i marka şehir haline getirecek en önemli projeyi inşallah yapıyor olacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Bu haber toplam 381 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.