Kavlak BOSCH Emekçileri İle Kucaklaştı

Kavlak BOSCH Emekçileri İle Kucaklaştı
2017-2019 Grup TİS sözleşme sürecinin tamamlanmasının ardından Genel Başkan Pevrul Kavlak, Bursa’da gerçekleştirdiği fabrika ziyaretlerine BOSCH A.Ş. işyeri ile devam etti. 

2017-2019 Grup TİS sözleşme sürecinin tamamlanmasının ardından Genel Başkan Pevrul Kavlak, Bursa’da gerçekleştirdiği fabrika ziyaretlerine BOSCH A.Ş. işyeri ile devam etti.

BOSCH işyerinin 4 farklı lokasyonda bulunan fabrikalarında üyelerimizle bir araya gelen Genel Başkan Kavlak, ilk olarak BU 2 işletmesini ziyaret etti. Fabrika girişinde çok sayıda üyemizin coşkulu bir şekilde karşıladığı Genel Başkan Kavlak, sendika temsilciliğimizde üyeleri bir araya gelirken daha sonra üyeleri tezgâhları başında ziyaret etti.

ZEYTİN AĞACI FİDESİ DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

BOSCH iş yeri ziyareti kapsamında ikinci olarak BU 4 işletmesinde üyelerimizle bir araya gelen Genel Başkan Kavlak, öğleden önceki son ziyaretini BOSCH Rexroth işletmesine yaptı. Her iki fabrika girişinde de yüzlerce üyemizin sevgi gösterileri ile karşılanan Genel Başkan Kavlak, üyelerle  birlikte BOSCH Rexroth fabrikasına bir zeytin ağacı fidesi dikimi gerçekleştirdi.

GÜNCEL KONULARI DEĞERLENDİRDİ

Genel Başkan Kavlak, son olarak BU 1 fabrikasında üyelerle bir araya geldi. Genel Başkan Kavlak, BU 1 fabrikasında ilk olarak iş yeri sendika temsilciği üyeleri birlikte 2019-2021 sözleşmesini kutlamak için pasta kesimine geçerken, pastayı BOSCH işyerinden kısa bir süre sonra emekli olacak iki üye birlikte kesti. Genel Başkan daha sonra BU 1 fabrikasının yemekhanesinde üyeleri birlikte yemek yedi. Yemekhaneden sonra BOSCH Personel Müdürü Hakan Oktar ve BOSCH Bursa Personel Müdürü Mecit Taner ile bir araya gelerek çalışma hayatı ile ve BOSCH işyeri ile ilgili güncel konuları değerlendirdi.

SEVGİ GÖSTERİLERİNDE BULUNDULAR

BOSCH iş yeri programında son olarak BU 1 iş yerinde çalışan üyelerimizle bir araya gelen Genel Başkan Kavlak, BU 2, BU 4, BOSCH Rexrorth ve BU 1 iş yerinde 08-16 vardiyasında çalışan 3000’e yakın üyemizle tek tek tokalaştı. BOSCH işyerinde çalışan üyelerimiz Genel Başkan ziyareti sırasında sık sık slogan ve alkışlar atarken, tüm fabrikalarda karşılama töreni gerçekleştirdiler. “Başkan ilerle Robert Bosch Seninle, Kalene Hoş geldin Genel Başkanım, Sonsuza Kadar Türk Metal Sonsuza Kadar, Robert Bosch Seninle Gurur Duyuyor ve Her Zaman Her Yerde Seninleyiz” sloganları ile Genel Başkan Kavlak’a yoğun sevgi gösterilerinde bulundular.

ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Genel Başkan Kavlak, BOSCH işyeri ziyaretinde son olarak, BOSCH Sosyal Tüketim Kooperatifini gezerken, kooperatifin çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Genel Başkan Kavlak daha sonrasında ise fabrikadan ayrıldı.Genel Başkan Kavlak’a BOSCH işyeri ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Uysal Altundağ ile Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ali Noyan eşlik etti.

Bu haber toplam 153 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.