Keskin için daha fazlasını yapmamız gerekiyor

Keskin için daha fazlasını yapmamız gerekiyor
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi R.Cihat Mencet’in ‘Keskin’e ihanet edenler kimler’ başlığıyla gündeme getirdiği konuyla ilgili Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım “163 yılda İlçemizin...

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi R.Cihat Mencet’in ‘Keskin’e ihanet edenler kimler’ başlığıyla gündeme getirdiği konuyla ilgili Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım “163 yılda İlçemizin geldiği nokta gerçekten içler acısı bir durumdur. Bunda hepimizin sorumluluğu vardır. Biz sorumlu olarak önce iğneyi kendimize batırıyoruz. Keskin için daha fazlasını yapmamız gerekiyor” diye konuştu.

HEPİMİZİN SORUMLULUĞU VAR

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım yaptığı yazılı açıklamasında “Öncelikle İlçemizin günümüzdeki durumunu 31 Mayıs 2022 tarihli gazetenizde gözler önünü serdiğiniz yazınız için teşekkür etmek istiyorum. İçimiz burkularak okusak da gerçekleri dile getirdiğiniz yazınız son derece isabetli ve gerçeğin ta kendisidir. 163 yılda İlçemizin geldiği nokta gerçekten içler acısı bir durumdur. Bunda hepimizin sorumluluğu vardır. Biz sorumlu olarak önce iğneyi kendimize batırıyoruz. Keskin için daha fazlasını yapmamız gerekiyor, yapmalıyız da. Görev süremiz içerisinde tarihi konakların restorasyonuna hız verdik ve süratle halkımızın hizmetine sunduk. İlçenin alt yapısını yeniledik, TOKİ Konutları, Millet Bahçesi ve Doğalgaz gibi yatırımlara yer tahsisi ve diğer işlemlerde elimizden gelen bütün imkânları seferber ettik” ifadesini kullandı.

HİZMETLERİ ENGELLEMEYE ÇALIŞANLAR OLDU

Başkan Yıldırım “En son Bedesten Çarşısı Sokak Sağlıklaştırması çalışmalarına başladık. Halı Saha ve Bisiklet Yolu projelerini tamamladık. İlçemizin Tarihi Kentler Birliğine Üye olmasını sağladık. Bu çalışmaları yaparken destek olan siyasetçi ve bürokratlarımız olduğu gibi engelleme çalışmaları yapanlar da oldu. İsimlerini vermeyeceğim kişiler asfalt çalışmalarına engel oldu. Keskin' e çalışmaya gelen iş makinalarına engel oldu. Ama çalışma azmimize engel olamadılar. Biz " Millete Efendilik Yoktur Hizmet Etmek Vardır, Millete Hizmet Eden Ona Efendi Olur" fikriyle çalışmaya devam edeceğiz. Keskinimizin eski günlerine tekrar dönebilmesi için her türlü proje ve faaliyete açığız ve destekleyeceğiz”.

MAKAMLAR MAZERET ÜRETME YERİ DEĞİL

“Bu belirtilenler birer mazeret değildir. Biz hizmet için geldik, engel olmaya çalışanlara rağmen devam etmek zorundayız. Çünkü vatandaşlarımız bizlere hizmet için yetki verdi. Biz makamı mazeret üretme değil hizmet üretme yeri olarak görüyoruz. Belediyemizi ve bizi eleştirenlerin Keskin' de mezarlarından başka hiçbir yerleri yoktur. Tahminim Keskin' e de 5-10 senedir gelmeyenler oturdukları yerden siyasi hesapla eleştiri yapıyor. Keşke haklı olsalar. Yazınızda belirtilen Gurbetteki Keskinliler için Hobi Evleri gibi yapılacak bir çalışmaya Belediye olarak gerekli desteği vereceğiz. İlgili yazınız için tekrar teşekkür ediyoruz. İlçemizde yapılan hizmetlerde emeği ve desteği olan siyasetçi ve bürokratlara şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.