Keskin ve Delice’ye yeni Kaymakam

Keskin ve Delice’ye yeni Kaymakam
Mülki İdareci atamaları resmi gazetede yayınlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre; Kırıkkale'ye 2 vali yardımcısı, 2 ilçeye kaymakam ve 2 hukuk müşaviri atandı.KESKİN VE DELİCEKırıkkale Vali Yardımcılıklarına...

Mülki İdareci atamaları resmi gazetede yayınlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre; Kırıkkale'ye 2 vali yardımcısı, 2 ilçeye kaymakam ve 2 hukuk müşaviri atandı.

KESKİN VE DELİCE

Kırıkkale Vali Yardımcılıklarına Konya Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz ile İzmir Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara atandı. Keskin Kaymakamlığına Bitlis Adilcevaz Kaymakamı Tunahan Çil ile Delice Kaymakamlığına Kaymakam Adayı Muhammed Burak Akköz atandı. Kırıkkale Valiliği Hukuk Müşavirliklerine ise Bahşılı Kaymakamı Ahmet Altın ile Mülkiye Müfettişi Veysel Çiftçi atandı.

SULAKYURT’TAN ADIYAMAN’A

Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten Ömer Ulu Eskişehir Odunpazarı Kaymakamı oldu. Sulakyurt Kaymakamı Mehmet Yasir Erkan Adıyaman Vali Yardımcılığına atandı. Sulakyurt ilçesine atama yapılmadı.

KIRIKKALELİ KAYMAKAMLARIN GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİ

Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut Denizli Pamukkale Kaymakamlığına, Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Mutlu Köksal Denizli Talas Kaymakamlığına, Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çelik Erzurum Aziziye Kaymakamlığına atandı. İller İdaresi Şube Müdürü Mithat Can Kutluca, Kars Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal ve İlimiz de yetişen ve son olarak Kars Vali Yardımcılığı yapan Zafer Yiğit’te kararname ile Mülkiye Müfettişliğine atandı.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.