Keskin’de en yüksek oyu alacağız

Keskin’de en yüksek oyu alacağız
 Yazı İşleri Müdürü
Kısa bir süre önce AK Parti Keskin İlçe Başkanlığına atanan Ekmel Cönger tebrikleri kabul ediyor. Kendisine gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden İlçe Başkanı Cönger “2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı...

Kısa bir süre önce AK Parti Keskin İlçe Başkanlığına atanan Ekmel Cönger tebrikleri kabul ediyor. Kendisine gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden İlçe Başkanı Cönger “2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan için ilçemizde en yüksek oyu alacağız” diye konuştu.

İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ

AK Parti Keskin İlçe Başkan Ekmel Cönger atamasının ardından yönetimi hafta içerisinde oluşturulması bekleniyor. Cönger atamanın ardından yaptığı açıklamada,  Keskin için birlik içinde çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Cönger açıklamasında, “ Belediyemiz ve Keskinli hemşehrilerimiz ile birlikte Keskin için çalışmalar yapacağız. İnşallah 2023 hedefimize emin eller ile gidiyoruz. 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan için ilçemizde en yüksek oyu alacağız. Çalışmalarımıza başladık. Partimize gönül veren hemşehrilerimiz ve tüm kesimler ile birlikte istişarede bulunacağız” ifadesini kullandı.

GÖNÜL BAĞI KURACAĞIZ

İlçe Başkan Cönger “Keskin’de yılların birikimi var. Bu birikim AK Parti ile daha da güçleniyor. AK Parti’nin gücüne güç katmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. İlk olarak geçmişte olduğu gibi ve gelecekte AK Parti’ye gönül veren kardeşlerimi tek tek dolaşacağım. Onlarla birlikte daha da güçleneceğiz. Keskin’de AK Parti rüzgarı daha da esecek. Bizim kapımız da gönlümüzde herkese açık. Gönül kıran değil gönül bağı kuran olacağız. Tüm hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz” ifadesini kullandı.  

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.