Keskin’de İş Bankası Şubesini kapatıyor

Keskin’de İş Bankası Şubesini kapatıyor
 Yazı İşleri Müdürü
İlçeye bağlı 55 köyü bulunan, Köyleriyle birlikte 15 binin üzerinde nüfusa sahip olan Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde bir banka daha şubesini kapatmaya hazırlanıyor. Toplamda 15 bini geçkin nüfusa sahip olan ilçede şubenin...

İlçeye bağlı 55 köyü bulunan, Köyleriyle birlikte 15 binin üzerinde nüfusa sahip olan Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde bir banka daha şubesini kapatmaya hazırlanıyor. Toplamda 15 bini geçkin nüfusa sahip olan ilçede şubenin kapanması ile birlikte banka müşterileri nakit ihtiyaçlarını karşılama konusunda sıkıntı yaşayacaklarını belirterek, kararın yeniden gözden geçirilmesi çağrısında bulundu.

KARAR YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLSİN

Kırıkkale merkez dahil yüzölçümü bakımından tüm ilçelerden büyük olan, ilçeye bağlı 55 köyü bulunan, köklü tarihiyle bilinen Keskin ilçesinde İş Bankasının da şubesini kapatmaya hazırlandığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre İş Bankası Türkiye genelinde bulunan şubelerinden 300’ünü çeşitli sebeplerle kapatacağı, kapanacak şubeler arasında Kırıkkale’nin Keskin İlçesinde bulunan şubenin de bulunduğu belirtiliyor. Gelişme ilçede büyük bir üzüntüyle karşılanırken, vatandaşlar ve banka müşterileri kararın bir kez daha gözden geçirilmesi çağrısında bulundu.

KAPATILMAMASI İÇİN GİRİŞİMDE BULUNUYORUZ

Gelişmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım “Türkiye İş Bankasının Türkiye genelinde bulunan 1300 şubesinden kapatılacak olan 300 şubenin içerisinde Keskin şubesinin de olması bizi derinden üzmüştür. İş Bankası şubesinin İlçemizde faaliyetlerine devam edebilmesi için Belediye Personel maaş ödemeleri ve diğer bankacılık işlemlerini İş Bankası üzerinden gerçekleştirmekteyiz. İş Bankası Ülkemizin en büyük özel bankalarından biridir. Karar siyasi olmayıp, banka yönetim kurulunun gerekli gördüğü bir düzenlemedir. Her ne kadar şubenin kapatılması kararı alınmış olsa da Belediye olarak bu karardan vazgeçilmesi için elimizden gelen bütün imkanları seferber edeceğiz. İlçemizde bulunan iş insanlarının ve esnafların bankacılık faaliyetlerini İş Bankası kanalı İle yapmaları bu kararın düzeltilmesinde etkili olacaktır. Haberin duyulmasıyla beraber gerçekle bağlantısı olmayan iddialarda bulunan vatandaşlarımızı da sağduyulu düşünmeye davet ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.