Keskin’e yeni itfaiye binası

Keskin’e yeni itfaiye binası
Mülkiyeti Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ait olan ve Keskin Belediyesine tahsis edilen yere İtfaiye Hizmet binası yapım çalışmaları başladı.DAHA HIZLI MÜDAHALEÇalışmalarla ilgili bilgiler veren Keskin Belediye Başkanı Dede...

Mülkiyeti Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ait olan ve Keskin Belediyesine tahsis edilen yere İtfaiye Hizmet binası yapım çalışmaları başladı.

DAHA HIZLI MÜDAHALE

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım “Yeni itfaiye hizmet binası için çalışmalar başladı. Mülkiyeti Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ait olan ve  Belediyemize tahsis edilen yere İtfaiye Hizmet binası yapım çalışmaları başlamıştır. İtfaiye teşkilatını gelişen teknolojiye göre yenileyerek, olası olaylarda can ve mal kaybının önüne geçmek vakalara daha hızlı müdahale edebilmek için hakim noktada kurulacak yeni hizmet binasının yapımına başladık. İçerisinde itfaiye garajı, hizmet binası, su tankı doldurma alanları bulunacak itfaiye binasının yıl içerisinde bitirerek faaliyete geçirilecektir. İlçemize hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.