Keskinli Kadınlar Kooperatifleşti

Keskinli Kadınlar Kooperatifleşti
Keskin Kaymakamlığı, Kırıkkale Ticaret İl Müdürlüğünün ortaklaşa çalışması sonrasında Keskin ilçesinde işletme ve üretime yönelik kadınlar kooperatifi kuruldu.Kuruluş çalışmaları tamamlanan Keskin Kadın Girişimi...

Keskin Kaymakamlığı, Kırıkkale Ticaret İl Müdürlüğünün ortaklaşa çalışması sonrasında Keskin ilçesinde işletme ve üretime yönelik kadınlar kooperatifi kuruldu.

Kuruluş çalışmaları tamamlanan Keskin Kadın Girişimi İşletme ve Üretim Kooperatifi hizmetlerine başlıyor.

GÖRÜŞMELER OLUMLU SONUÇ VERDİ

Keskin Kadın Girişimi İşletme ve Üretim Kooperatifi kurularak çalışmalarına başladı. Konuyla ilgili bilgiler veren Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner “İl Müdürlüğü olarak 2020 faaliyetlerimiz kapsamında, dört etkinlik, faaliyette bulunduk. Bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda Müdürlüğümüzün faaliyet planı kapsamında, “ Kadın kooperatifçiliği “ etkinliklerimize devam ediyoruz. Valimizin talimatları üzerine, Kırıkkale Keskin Kaymakamlığı işbirliği ile Keskinli kadınlarımıza Kadın kooperatifçiliğiyle ilgili bir dizi toplatı, görüşme yapmıştık. Nihayetinde Yöresel Ürünler üzerine kurulan Keskin Kadın Girişimi, İşletme ve Üretim Kooperatifi kuruldu. Başkanlığını Zehra Tonga”nın yapacağı Kadın kooperatifimiz Keskinimize hayırlı ve başarılı olmasını dilerim” diye konuştu.

TSO’YA ZİYARET

Diğer taraftan kuruluş çalışmalarını tamamlayan Keskin Kadın Girişimi İşletme ve Üretim Kooperatifi üyeleri Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu. TSO Başkanı Ahmet Varlı ve Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu ile bir süre görüşen Keskin Kadın Girişimciler Kooperatifi Kurucuları Zehra Tonga, Ayşe Yılmazer ve Nevin Nair çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Varlı “Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, yeni kurulan kooperatif için hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 208 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.