Kılıç, 71 öğrenciye burs verecek

Kılıç, 71 öğrenciye burs verecek
Kırıkkaleli hayırsever iş insanı Orhan Kılıç geçtiğimiz yıllarda başlattığı eğitime desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yılda Kırıkkale’nin plakası olan 71 kadar öğrenciye burs veren İş İnsanı Kılıç bu yılda...

Kırıkkaleli hayırsever iş insanı Orhan Kılıç geçtiğimiz yıllarda başlattığı eğitime desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yılda Kırıkkale’nin plakası olan 71 kadar öğrenciye burs veren İş İnsanı Kılıç bu yılda geleneği sürdüreceğini açıkladı.

BAŞVURULAR HENÜZ BAŞLAMADI

e-imzaTR Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkaleli hayırsever iş insanı Orhan Kılıç bu yılda Kırıkkaleli öğrencilere burs vereceğini açıkladı. Bu yılda yoğun bir şekilde burs konusunda aldığı talep üzerine açıklama gereği duyduğunu hatırlatan Kılıç “Yoğun biçimde bu yılki burs ile ilgili telefon e-posta almam dolayısıyla bu açıklamayı yapma zorunda kaldık. Bu yıl vereceğim burs başvuruları henüz başlamamıştır. Yerleştirme sonuçlarını müteakip kayıtların yaptırılması sonrasında burs başvuruları alınacaktır” diye konuştu.

GEÇEN YILIN YÜZDE 15 FAZLASI

Kılıç açıklamasının devamında “Bu yılki burs ücreti geçen yılın %15 fazlası olarak belirlenmiş olup aylık 575 TL dir. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda 71 öğrenciye burs vereceğim ve başvuru şartları geçen yıl ile aynı olacaktır. Başvuru Şartları, Öğrencinin Kırıkkale nüfusuna kayıtlı olması. 2021-2022 yılında ilk defa Lisans bölümlerinden birisine yerleşmiş olması. Tüm süreç birkaç gün içerisinde yayına alınacak web sayfası üzerinden yürütülecektir. Web sayfası yayına alındığında ayrıca duyurulacaktır” dedi.

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.