Kılıçdaroğlu Kırıkkkale'ye Geliyor

Kılıçdaroğlu Kırıkkkale'ye Geliyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin düşük oy aldığı illerde oylarını artırmak için hazırlıklara başladı, 24 ilde ziyaretler gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu'nun ziyaret edeceği iller arasında Kırıkkale’de...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin düşük oy aldığı illerde oylarını artırmak için hazırlıklara başladı, 24 ilde ziyaretler gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu'nun ziyaret edeceği iller arasında Kırıkkale’de var.

CHP'YE NEDEN OY VERMİYORSUNUZ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin düşük oy aldığı 24 ilde oylarını artırmak için hazırlıklara başladı. Kılıçdaroğlu, o illere daha önce iki kez milletvekillerini gönderdi ve rapor hazırlattı. Kılıçdaroğlu’nun yaklaşık bir yılda tamamlanması beklenen programı Aksaray’da başladı. Kılıçdaroğlu, kendisini ‘milliyetçi-muhafazakâr’ olarak tanımlayan kesimlerle ‘dar kapsamlı’ toplantılarda bir araya gelmeyi ve neden CHP’ye oy vermediklerini sormayı planlıyor.

KIRIKKALE DE LİSTEDE

Kılıçdaroğlu’nun düşük oyları artırma yönünde ziyaret edeceği iller arasında Kırıkkale’de yer alıyor. Kılıçdaroğlu’nun pandemi şartlarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması durumunda Mart ayının son haftası Kırıkkale’ye geleceği, vatandaş ve esnaf buluşmaları gerçekleştireceği öğrenildi.  Kılıçdaroğlu’nun ziyaret edeceği iller şöyle; Aksaray, Adıyaman, Bayburt, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak, Yozgat.

Bu haber toplam 456 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.