Kırıkkale Bayramlaştı

Kırıkkale Bayramlaştı
 Yazı İşleri Müdürü
Dünyayı saran koronavirüs pandemisi dolayısıyla iki yıldır doya doya kutlayamadığımız bayramı bu yıl Kurban Bayramında yaşadık. Ülke genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de bir süredir bulaş nedeniyle uzak kalınan büyüklerin...

Dünyayı saran koronavirüs pandemisi dolayısıyla iki yıldır doya doya kutlayamadığımız bayramı bu yıl Kurban Bayramında yaşadık. Ülke genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de bir süredir bulaş nedeniyle uzak kalınan büyüklerin elleri öpüldü, küçükler sevindirildi. Yeniden kucaklaşmaların yaşandığı kurban bayramı Kırıkkale’de huşu içerisinde kutlandı.

PROTOKOL NUR CAMİDE BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramı Kırıkkale’de huzur içerisinde eda edildi. Bayram öncesinde İl protokolü Vali Bülent Tekbıyıkoğlu öncülüğünde şehitlik ve şehit aileleri ziyaretleri gerçekleştirdi. Kırıkkale il protokolünün bayramlaşması Merkez Nur Camii külliyesinde gerçekleşti. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve il protokolü bayram namazı sonrasında vatandaşlarla cami içerisinde bayramlaştı. Siyasi partilerin il başkanlıkları da bayramın ikinci gününde parti binalarında bayramlaşma programları gerçekleştirdi.

KAYNAŞTIRAN VE KUCAKLAŞTIRAN MÜSTESNA GÜNLERDİR

Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu “Dini bayramlarımız; manevi iklimleriyle bizleri saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran müstesna günlerdir. Bu müstesna günler sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımız gibi insanî duygularımızı derinleştirmekte, merhamet duygularımızı harekete geçirerek yardımlaşma ve dayanışma başta olmak üzere manevî hasletlerimizi en üst seviyede yaşamamızı sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kırıkkaleli hemşerilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Ailelerimiz ve sevdiklerimizle beraber mutlu bir bayram geçirmeyi temenni ediyor, selam ve saygılar sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 16 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.