Kırıkkale Belediyesinden Tablet Desteği Devam Ediyor

Kırıkkale Belediyesinden Tablet Desteği Devam Ediyor
Uzaktan eğitime ulaşım fırsatı olmayan öğrencilere Kırıkkale Belediyesi desteği devam ediyor.Milli Eğitim Müdürlüğünce EBA’ya erişim yapamayan öğrencilere ulaştırılmak üzere Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı ...

Uzaktan eğitime ulaşım fırsatı olmayan öğrencilere Kırıkkale Belediyesi desteği devam ediyor.

Milli Eğitim Müdürlüğünce EBA’ya erişim yapamayan öğrencilere ulaştırılmak üzere Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı  Mutlu Erol Bakır tarafından Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’ye ikinci parti tabletler teslim edildi.

 

Öğrencilerimize Düşen Derslerine Çalışmak

Koronavirüs salgını nedeniyle evden bilgisayar aracılığı ile uzaktan eğitim sistemi EBA’ya erişimde güçlük çeken öğrencilere Kırıkkale Belediyesi desteği devam ediyor. Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı tarafından daha önce teslim edilen birinci parti tabletlere bugün yenileri eklendi.

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, belediye tarafından  temin edilen tabletleri yine maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ulaştırılmak üzere Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’ye teslim etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır tabletlerin teslimi sırasında “Eğitim öğretim yılımız bu yıl buruk açıldı. Öğrencilerimiz bu yıl her zamankinden farklı olarak derslerini uzaktan takip edecekler. İlimizde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uzaktan eğitime erişmekte güçlük çeken öğrenciler tespit edildi. Bu öğrencilerin uzaktan eğitime erişmeleri için temin ettiğimiz tabletleri teslim ediyoruz. Öğrencilerimize düşen derslerini takip etmek ve derslerine çalışmak hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum dedi.”

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’de Kırıkkale Belediyesinin eğitime olan desteğini her zaman hissettiklerini, kendilerine teslim edilen tabletleri, maddi durumu iyi olmayan sınıf öğretmenleri tarafından tespit edilen öğrencilere kısa sürede ulaştırılacağını söyledi.

 

Bu haber toplam 168 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.