KIRIKKALE DEZENFEKTE EDİLİYOR

KIRIKKALE DEZENFEKTE EDİLİYOR
Belediye ekipleri kentteki tedbirlerini en üst seviyeye çıkarttıKırıkkale Belediyesi ekipleri, Koronavirüs dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor. Koronovirüs salgınına karşı Kırıkkalelilerin yoğun olarak kullandığı...

Belediye ekipleri kentteki tedbirlerini en üst seviyeye çıkarttı

Kırıkkale Belediyesi ekipleri, Koronavirüs dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor. Koronovirüs salgınına karşı Kırıkkalelilerin yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfeksiyon seferberliğini sürdüren belediye ekipleri, camiler, parklar ve toplu taşıma araçları gibi alanlarda dezenfekte çalışmaları yaptı.

TEDBİRLER EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARTILDI

Çin’den çıkan ve tüm dünyada tedirginliğe neden olan koronavirüs salgınına karşı Kırıkkale Belediyesi, kentteki tedbirlerini en üst seviyeye çıkarttı. Kırıkkale'de cami, park, bahçe, taksi durakları, toplu taşıma ve servis araçları ile halka açık yerlerde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Kırıkkale Belediyesi tarafından Belediye hizmet binasına girişte ve personellerin ortak kullandığı alanlara antibakteriyel dezenfektanlar yerleştirilmiş durumda.

UYARILARI DİKKATE ALALIM

Belediyeden yapılan açıklamada “Hafta sonunu olduğu gibi haftanın ilk günü ile birlikte, camiler, parklar, taksi durakları, toplu taşıma araçlarında, kampüs hattında, servis araçlarında, halka açık yerlerde solüsyon ve dezenfekte çalışmalarımıza devam ettirdik. Belediyemizin hizmet binasına girişte ve personelimizin ortak kullandığı alanlara antibakteriyel dezenfektanlar yerleştirdik. Tüm vatandaşlarımızdan da Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını dikkate almalarını, günlük yaşantılarda gerekli özen ve önemi göstermelerini istiyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.