Kırıkkale güne karlı başladı

Kırıkkale güne karlı başladı
 Yazı İşleri Müdürü
Son günlerde soğuk havanın etkisinde kalan Kırıkkale güne kar yağışıyla uyandı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı şehir merkezini beyaza bürürken, kar yağışı yüksek kesimlerde daha fazla etkili oldu.BEYAZ ÖRTÜCemrelerin...

Son günlerde soğuk havanın etkisinde kalan Kırıkkale güne kar yağışıyla uyandı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı şehir merkezini beyaza bürürken, kar yağışı yüksek kesimlerde daha fazla etkili oldu.

BEYAZ ÖRTÜ

Cemrelerin düştüğü, Baharın müjdeleyicisi Nevruz Bayramının kutlandığı şu günlerde Kırıkkale güne kar yağışıyla merhaba dedi. Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı şehir merkezini de beyaz örtüye bürürken, yüksek kesimlerde daha fazla etkili oldu. Son günlerde soğuk havanın etkisinde kalan Kırıkkale’de kar yağışı gün boyunca belirli aralıklarla devam etse de şehir merkezinde yağan kar kısa zamanda eridi. Meteorolojinin tahminlerine göre bugünde Kırıkkale’de kar yağışı beklendiği, günün en yüksek sıcaklığı 7 derece, en düşük sıcaklığı -3 olarak tahmin ediliyor.

KAR YAĞIŞI GÜNEYDOĞU KESİMLERİNDE GÖRÜLECEK

Yapılan son değerlendirmelere göre Çarşamba güneydoğu kesimlerde görülecek olan kar yağışlarının, Hakkari, Bitlis ve Muş çevreleri ile Erzurum’un güneydoğu, Siirt ve Şırnak’ın doğu, Van’ın güney ilçelerinde Perşembe (24.03.2022) günü sabah saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer yoğun (15-40 cm) olacak şekilde yeni örtü yapması beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar, tipi şeklinde yağış ve çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.