Kırıkkale turizm tanıtım portalı finalde

Kırıkkale turizm tanıtım portalı finalde
Altinorumcek.com sitesi tarafından  27 kategoride düzenlenen Türkiye’nin en iyi projeleri  arasında Turizm & Seyahat kategorisinde kirikkale.com.tr Kırıkkale Turizm Tanıtım Portalı en iyi web sitesi olarak finale kaldı.ALTIN...

Altinorumcek.com sitesi tarafından  27 kategoride düzenlenen Türkiye’nin en iyi projeleri  arasında Turizm & Seyahat kategorisinde kirikkale.com.tr Kırıkkale Turizm Tanıtım Portalı en iyi web sitesi olarak finale kaldı.

ALTIN ÖRÜMCEK ÖDÜLLERİ

Altın Örümcek Ödülleri; web, dijital pazarlama, mobil teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla düzenlenen, geleneksel hale gelmiş bağımsız bir organizasyondur.2002 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirdikleri Altın Örümcek Ödülleri Organizasyonu’nda, web ve internet teknolojileri, pazarlama ve iletişim alanlarında uzman ve tecrübeli jüri üyeleri, her sene Türkiye’de gerçekleştirilen başarılı projeleri belirlemektedir.

1598 PROJE BAŞVURUDA BULUNDU

Bu yıl düzenlenen 19. Altın Örümcek Ödüllerine 1598 proje başvururken, toplam 265 adet proje finale kaldı. 27 kategoride finale kalan projelerden Turizm & Seyahat kategorisinde en iyi 10 proje arasında şehrimizin tanıtımının yapıldığı kirikkale.com.tr Kırıkkale Turizm Tanıtım Portalı en iyi web sitesi olarak finale kaldı.kirikkale.com.tr internet sitesi çok kısa bir süre önce yayına girmesine rağmen tasarımı ve içerikler büyük takdir toplamıştır. Portalımız şehrimizin tanıtımı, doğal, tarihi ve kültürel alanlar, turizm alanları, resimler, videolar, turizm rotaları, geleneksel kültürü ve yöresel ürünlerin olduğu etkileşimli halde düzenlenerek büyük ilgi gördü.

EN İYİ WEB SİTESİ’

Turizm & Seyahat kategorisinde “En İyi Web Sitesi’’ bulunan 10 projenin en iyisi halk oylaması ile belirlenecektir. altinorumcek.com internet sitesi adresinden 24 Mayıs- 14 Haziran tarihleri arasında halk oylaması yapılacaktır.Yapılacak halkoylamasının sonucunda en yüksek oyu alan kuruluş Turizm & Seyahat kategorisinde Türkiye’nin en değerli markası seçilecektir. altinorumcek.com internet sitesi adresinden şehrimizin tanıtımını yaptığımız kirikkale.com.tr Kırıkkale Turizm Tanıtım Portalına bütün hemşerilerimizin oy vererek hem şehrimizin tanıtımına katkı sağlayıp marka değerimizi artırma hem de en iyi marka ödülünü almamızı sağlaması için desteğini beklemekteyiz. Haber: Niyazi Yüksel

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.