Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu görevine başladı

Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu görevine başladı
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü görevinde Kırıkkale Valiliğine atanan, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu Kırıkkale’deki görevine başladı.TÖRENLE...

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü görevinde Kırıkkale Valiliğine atanan, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu Kırıkkale’deki görevine başladı.

TÖRENLE KARŞILANDI

Vali Yunus Sezer’in AFAD Başkanlığına atanmasıyla boşalan Kırıkkale Valiliğine atanan Kırıkkale’nin yeni Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu görevine başladı. İkindi saatlerinde Kırıkkale’ye gelen Vali Tekbıyıkloğlu için Valilik binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Düzenlen törene Kırıkkale bürokrasisinin üst düzey temsilcileri katıldı. Bürokrasi ile tek tek selamlaşan Vali Tekbıyıkoğlu daha sonra makamına geçerek tebrikleri kabul etti. Makamına geçerek Kırıkkalelilere mesaj gönderen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı yüksek makamının 01.10.2021 tarih ve 2021/467 sayılı kararnameleri ile atanmış olduğum Kırıkkale Valiliğine bugün itibariyle başlamış bulunuyorum. Bu vesileyle beni bu şehre hizmet etmeye layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya sizlerin huzurunda bir kez daha şükranlarımı arz ediyor, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum” ifadesini kullandı.

SİZLERİN HEMŞEHRİSİYİM

Vali Tekbıyıkoğlu “Öncelikle belirtmek isterim ki Mülki İdare mesleğinde meslek mensupları teamül gereği kendi memleketlerine atanmazlar. Benim memleketim Çorum ilinin Sungurlu ilçesi, doğduğum büyüdüğüm yer ise Ankara. Yani Kırıkkale ilinin iki yakın komşusu. Bu münasebetle kendimi sizlerin hemşehrisi ve sizlerden biri olarak görüyorum ve kendim ile hemşehrilerimin arasında bu hukuku daima koruyacağımın ve sizlerden biri olarak kalacağımın altını çizmek isterim. Yeşil Vadisi, Çeşnigir Kanyonu, Dinek Dağı gibi birçok doğal güzelliği içinde barındıran, Ballı Babaları, Haydar Sultanları, Hasan Dedeleri bağrında yatıran, Milli Mücadelemizde çok önemli bir yere sahip, temelleri Osmanlıda Keskin Redif Deposuna kadar dayanan Savunma Sanayimizin üssü  Kırıkkale’yi  birçok açıdan marka bir şehir olarak değerlendiriyorum” diye konuştu.

YAKIN İLETİŞİM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Tekbıyıkoğlu “Kırıkkale’mizin marka değerini daha da ileriye taşımak adına, başta hemşerilerimiz olmak üzere Milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz, üniversitemiz, siyasi parti temsilcilerimiz, oda ve meslek kuruluşlarımız,  sivil toplum kuruluşlarımız, basın ve medya kuruluşlarımız ile yakın bir iletişim içinde çalışacağımızı ve bu çalışmaları yürütürken; kahraman şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin, gazilerimizin bizim önceliğimiz olacağını vurgulamak isterim. Kırıkkale’nin il olduğu tarih olan 1989 yılından bu güne kadar çok önemli yöneticileri oldu. Bu çok önemli yöneticilerden biri olan görevi kendisinden devraldığım yeni AFAD Başkanımız Yunus Sezer Valim başta olmak üzere şehrimize hizmet etmiş bütün vali ve yöneticilerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Burada yapacağımız hizmetlerin şehrimize ve hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum” dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.