Kırıkkale'de Gıda Denetimi

Kırıkkale'de Gıda Denetimi
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin talimatıyla Kırıkkale’de ürün bazlı gıda denetimi başlatıldı. Denetimler 81 ilde yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin talimatıyla Kırıkkale’de ürün bazlı gıda denetimi başlatıldı.

81 İLDE DENETİM SEFERBERLİĞİ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin talimatıyla 81 il ve ilçelerinde 6 gün sürecek olan gıda denetim seferberliği başlatıldı. Gıda güvenirliğini sağlamak ve farkındalığı artırmak amacıyla hafta boyunca sürecek olan seferberlikte, ilk olarak süt ve süt ürünleri denetlenecek.

KENT GENELİNDE DENETİM BAŞLATILDI

Başlatılan seferberliğe dahil olan Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri de, kent genelinde bulunan süt ve süt ürünleri üreten işyerleri ile takviye edici gıda üretimi yapan iş yerlerini denetlemeye başladı.

DENETLEMELER YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK

Denetlemelerin yıl boyunca devam edeceğini belirten Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz,  “Sayın Bakanımızın başlatmış olduğu ürün bazlı denetim seferberliği kapsamında ilimizde süt ve süt ürünleri üretimi yapan işletmelerimizde denetimlerimizi yaptık. Ekiplerimiz yıl boyunca denetimlerine de devam edecek. Halkımızın sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşımı için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” dedi.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.