Kırıkkale’de kar yağışı etkili oldu

Kırıkkale’de kar yağışı etkili oldu
Son günlerde yağışlı havanın etkisinde kalan Kırıkkale’de kar yağışı etkili oldu. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı yüksekleri beyaza bürüdü. Yağışların ardından akşam saatlerinde meydana gelen...

Son günlerde yağışlı havanın etkisinde kalan Kırıkkale’de kar yağışı etkili oldu. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı yüksekleri beyaza bürüdü. Yağışların ardından akşam saatlerinde meydana gelen sis ulaşımı da olumsuz etkiledi.

İLÇELERDE BEYAZ ÖRTÜ

Kırıkkale’de kar yağışı etkili oldu. Merkezde de meydana gelen kar yağışı yüksek kesimlerde daha fazla etkisini gösterdi. Özellikle ilçelerde ulaşımın etkilenmemesi için belediyelere bağlı ekipler hazırda bekletildi. Kesin ilçe merkezi ve bağlı köyleri kar yağışı nedeniyle evlerin, tarlaların ve araçların üstü beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışıyla birlikte hava sıcaklıkları da düşmeye devam etti.

SİS ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Kar yağışı ile birlikte akşam saatlerinde sis olayı da ulaşımı olumsuz etkiledi. Özellikle akşam saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışı ve sis nedeniyle Kırıkkale- Kayseri karayolunun bazı bölümlerinde görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, olası kazaların yaşanmaması için yollarda güvenlik tedbiri aldı. Yoğun kar yağışı ve sis nedeniyle Kırşehir karayoluna yaklaşık bir saat araç gönderilmedi. Yollarda özel idare ekiplerince yapılan kar temizleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından araçlara izin verildi. Kırıkkale-Kırşehir karayolu Keskin ilçe yakınlarında yollardaki görüş mesafesi kimi noktalarda 10 metreye kadar düştü. Araçlar sis ve dörtlü farlarını yakarak karayolunda güçlükle ilerledi.

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.