Kırıkkale'de yerleri değişen Hakim-Savcılar belli oldu

Kırıkkale'de yerleri değişen Hakim-Savcılar belli oldu
Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi tarafından, Adli ve İdari Yargı 2021 Yılı Ana Kararnamelerine ilişkin çalışmalar, 25 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla tamamlanarak karara bağlandı. Buna göre Kırıkkale'den tayini çıkan...

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi tarafından, Adli ve İdari Yargı 2021 Yılı Ana Kararnamelerine ilişkin çalışmalar, 25 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla tamamlanarak karara bağlandı. Buna göre Kırıkkale'den tayini çıkan ve gelecek hakim ve savcılar netlik kazandı.

GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİ

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi tarafından yayımlanan 2021 Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile 3 bin 70 hakim ve savcının görev yeri değişti. Kararname ile atananlardan yeniden inceleme talebinde bulunmak isteyenlerin durumlarının bir an önce kesinleştirilmesini sağlamak amacıyla tebligat yapılmasını beklemeksizin, taleplerini en geç 30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 23.59’a kadar UYAP personel ekranından “Hâkim Savcı Atanma Talep Formu” başlığı altında yer alan açıklama kısmını doldurmak suretiyle göndermeleri gerekiyor.

İDARİ YARGI KARARNAMESİ

İdari yargı kararnamesiyle Kırıkkale İdare Mahkemesi Başkanı Bayram Doğan Ankara İdare Mahkemesi Başkanlığına, Tokat İdare Mahkemesi Başkanı Erkan Ceylan Kırıkkale İdare Mahkemesi Başkanlığına, Hatay İdare Mahkemesi Üyesi Serkan Gürbüz Kırıkkale İdare Mahkemesi Üyeliğine, Kırıkkale İdare Mahkemesi Üyesi Kamil Arslan Çanakkale İdare Mahkemesi Üyeliğine, Aydın Vergi Mahkemesi Üyesi Figen Özgüler Kırıkkale Vergi Mahkemesi Üyeliğine, Kırıkkale Vergi Mahkemesi Üyesi Ramazan Yaşa Aydın Vergi Mahkemesi Üyeliğine, Kırıkkale İdare Mahkemesi Üyesi Kazim Demir Balıkesir İdare Mahkemesi Üyeliğine, Kırıkkale Vergi Mahkemesi Üyesi Kadir Karakaya Denizli Vergi Mahkemesi Üyeliğine, Diyarbakır İdare Mahkemesi Üyesi Muhammet Dal Kırıkkale İdare Mahkemesi Üyeliğine atandı.

GİDEN VE GELENLER

Adli Yargı Kararnamesiyle birlikte Kırıkkale Hakimi Murat Cirit Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına, Kırıkkale Hakimi Sibel Cengiz Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına, Kırıkkale Hakimi Ceyhan Temizkan Ankara Hâkimliğine, Kırıkkale Hakimi Mehmet Işık Muğla Hâkimliğine, Kırıkkale Hakimi Ece Nur Gürlek Cirit Sungurlu Hakimliğine, Kırıkkale Cumhuriyet Savcısı Sefa Aslan Kırşehir Cumhuriyet Savcılığına ve Yozgat Hakimi Hasan Hüseyin Kaya Kırıkkale Hakimliğine atandı. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.