Kırıkkaleli bayan Softbolcular unutuldu 

Kırıkkaleli bayan Softbolcular unutuldu 
 Yazı İşleri Müdürü
2018-2019 ve 2020-2021 sezonlarında şampiyon olan, 2021-2022 yani bu sezonda da finale kalan Kırıkkale G.S.İ.M. Spor Kulübü Softbol takımından 1 sporcunun dahi Milli Takım kadrosuna çağrılmaması tepkiyle kaşılandı.TEPKİYLE...

2018-2019 ve 2020-2021 sezonlarında şampiyon olan, 2021-2022 yani bu sezonda da finale kalan Kırıkkale G.S.İ.M. Spor Kulübü Softbol takımından 1 sporcunun dahi Milli Takım kadrosuna çağrılmaması tepkiyle kaşılandı.

TEPKİYLE KARŞILANDI

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Softbol Takımı son 4 sezondur başarılarıyla dikkatleri üzerine toplamıştı. 2018-2019 ve 2020-2021 sezonlarında şampiyon olan, 2021-2022 yani bu sezonda da finale kalan Kırıkkale G.S.İ.M. Spor Kulübü Softbol takımından 1 sporcunun dahi Milli Takım kadrosuna çağrılmaması tepki topladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Önce bu senenin ilk 2 etabındaki performanslarına bakılarak yapılan seçmelerde 4 sporcumuz seçilmiştir. Ancak daha sonra seçme sistemini değiştirerek Ordu’nun Fatsa ilçesinde seçme yapma kararı alan federasyon bütün oyuncuların katılabileceğini belirtti. Burada yapılan seçmeler sonucunda son iki sezonun şampiyonu ve bu senenin finalisti takımımızdan hiçbir oyuncuyu seçmeyerek taraflı tarafsız bütün camianın tepkisini çekmiştir” ifadelerine yer verildi.

KIRIKKALE TAKIMININ TECRÜBESİ GÖZ ARDI EDİLDİ

Açıklamanın devamında “Seçilen 12 sporcular arasında takımımızın yendiği hatta hezimete uğrattığı takımlardan oyuncuların olması dikkat çekiciydi. 9-1 yendiğimiz Giresun ilinden sporcu olupta takımımızdan olmaması gibi. İşin en dramatik en acı olayı ise Milli Takım gibi en yüksek değeri maneviyatı olan yere sonradan 6 sporcunun milli takım antrenörlerine ve federasyonun teknik kurulu üyelerine sorularak isim alınması olmuştur. Bu isimlerin yurt dışı tecrübesi olmalarına bakılarak seçilmiştir denmiştir. Ama seçilen 6 kişinin 3 tanesinin hiçbir yurt dışı tecrübesi olmadığı gibi bizim takımımızın 15 yıllık tecrübeleri gözardı edilmiştir. Seçilen 12 sporcunun 6 tanesinin İznik gibi çoğu takıma yenilen hatta maçın bir tanesini 22-0 gibi farkla yenilen bir takımdan seçilmesi işin durumunun ne kadar vahim olduğunu göstermektedir” denildi.

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.