Kırıkkaleli sporcudan 7 Türkiye rekoru

Kırıkkaleli sporcudan 7 Türkiye rekoru
Bursada düzenlenen Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası Seçmelerinde Kırıkkaleli sporculardan Kerem Kurnaz ve Hakan Şükrü Kurnaz Türkiye Şampiyonu oldu. Hakan Şükrü Kurnaz yine kendisine ait olan Türkiye rekorlarını koparmada...

Bursada düzenlenen Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası Seçmelerinde Kırıkkaleli sporculardan Kerem Kurnaz ve Hakan Şükrü Kurnaz Türkiye Şampiyonu oldu. Hakan Şükrü Kurnaz yine kendisine ait olan Türkiye rekorlarını koparmada 148 kg, silkmede 170 kg ve toplamda 318 kg kaldırarak 7 Türkiye rekoru kırdı.

KENDİSİNE AİT REKORU KIRDI

U15 kategorisinde 81 KG da yarışan Kerem Kurnaz ve Yıldızlar kategorisinde 89 kg da yarışan abisi Hakan Şükrü Kurnaz Türkiye Şampiyonu oldu. Hakan Şükrü Kurnaz yine kendisine ait olan Türkiye rekorlarını koparmada 148 kg, silkmede 170 kg ve toplamda 318 kg kaldırarak 7 Türkiye rekoruna imza attı. Kırıkkaleli Sporcu 2019 yılında İsrail'de düzenlenen Avrupa Şampiyonasında koparmada 136 kg, silkmede 163 kg ve toplamda 229 kg kaldırarak Avrupa ve Türkiye rekoru kırmıştı. Rekorlarına yenisine ekleyen Kırıkkaleli sporcu Polonya'da düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Halter şampiyonasında da rekor denemesi yapacak. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, 1 Temmuz tarihinde Milli Takım kampına alınacak olan sporculara, Polonya da yapılacak olan Avrupa Halter Şampiyonasında başarılar diledi.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.