Kırıkkale’nin duasına ve desteğine talibiz

Kırıkkale’nin duasına ve desteğine talibiz
Görevine başlayan MHP İl Başkanı Murat Abalı Kırıkkale’ye mesaj verdi. MHP İl Başkanı Abalı “Bismillah deyip, teslim aldığımız bayrağı, yere düşürmeden, kirletmenden ve lekeletmeden götürebildiğimiz yere kadar Allah’ın...

Görevine başlayan MHP İl Başkanı Murat Abalı Kırıkkale’ye mesaj verdi. MHP İl Başkanı Abalı “Bismillah deyip, teslim aldığımız bayrağı, yere düşürmeden, kirletmenden ve lekeletmeden götürebildiğimiz yere kadar Allah’ın izniyle götüreceğiz. El ele, gönül gönüle vererek çıktığımız bu yolda Kırıkkale’nin duasına ve desteğine talibiz” diye konuştu.

HER ADIM KIRIKKALE İÇİN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanlığında yeni bir dönemin başladığına işaret eden MHP İl Başkanı Murat Abalı birlik ve beraberlik mesajı verdi. İl Başkanı Abalı “Kutlu davamızın şanlı bayrağını taşıma onurunu bizlere layık gören Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye en derin saygı ve bağlılıklarımızı sunuyorum. Geçmişten günümüze, samimiyetle partimize hizmet etmiş tüm Ülküdaşlarımıza ve gönüldaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Öteden bu yana olduğu gibi Bizler için; Şehitlerimizin emaneti, kutlu dergâhımız MHP çatısı altında bulunmak, tanımı ne olursa olsun görev almak, onurdur gururdur. Bu onur ve gurur ile bugünden sonra atacağımız her adım, gerçekleştireceğimiz her hizmet Kırıkkale’nin daha da gelişmesi ve Orta Anadolu’nun parlayan yıldızı olması için olacaktır” ifadesini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU

MHP İl Başkanı Abalı “Cumhur İttifakı çatısı altında; Kırıkkale’nin daha fazla yatırım alması, istihdam imkânlarının artırılması, esnaf ve sanatkârımızın bereketli işlerinin olması, Kırıkkaleli emekli ve çalışanlarımızın yüzlerinin gülmesi adına 7 gün 24 saat esasıyla görev yapacağız. Paylaşımcı ve sorumlu siyaset anlayışımız gereği bu görevimizi; Kırıkkale Milletvekilimiz Av. Halil Öztürk başta olmak üzere, tüm yönetim ve üyelerimiz ile birlikte kenetlenmiş bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda ilk başarı temennisini aldığımız, bizleri Ankara’da TBMM’de temsil eden ve Kırıkkale’nin her türlü derdini dert edinmiş olan milletvekilimiz ve MDK Başkanımız Av. Halil Öztürk ile en kısa zamanda, önümüzdeki dönemin yol haritasını çıkararak, çalışma ve projelerimizi hayata geçireceğiz. Gerek Değerli Belediye Başkanlarımız, gerekse saygıdeğer il, ilçe yöneticilerimiz, Kırıkkale için bugünden itibaren çok daha fazla ter dökecek, özverili çalışmalarını daha da artıracaklardır. Siyasette tutarlı, dürüst, sorumlu ve millî anlayışımızdan taviz vermeden yolumuza devam ederken, demokratik olgunluk, ahlâk ve sabırla meseleleri karşılamayı sürdüreceğiz.”

HERKESİ MHP’YE BEKLİYORUZ

Başkan Abalı ‘Birlikte rahmet’, ‘ayrılıkta azap’ vardır. Birliğimize, dirliğimize, bütünlüğümüze nifak tohumu ekmeyi düşünenlere bugüne kadar olduğu gibi en sert yüzümüzü göstereceğiz. Bu yüzden Milletin iradesine göz dikenlere karşı, Cumhur İttifakı’nın millî duruşu ve güçlü geleceği için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biliyoruz ki; Cumhur; milletin kendisi, ittifak ise milletimizin iradesidir. Cumhur ittifakının kazananı Türkiye, dolayısıyla Kırıkkale, kârlı çıkanı da Türk milleti olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak; hedefimiz, Sayın Genel Başkanımızın yıllar önce işaret ettiği gibi 2023’ün Lider Ülke Türkiye’sine kavuşmak, ülkemize yönelik tehditleri sonsuza kadar bertaraf etmektir. 2023 yılının sadece seçim yılı değil Cumhuriyetimizin 100. Yılı olduğunu da özümsemiş olarak, gayretimiz Cumhur İttifakının başarısı olacaktır.”

KIRIKKALE’Yİ ÇOK DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

“Bismillah deyip, teslim aldığımız bayrağı, yere düşürmeden, kirletmenden ve lekeletmeden götürebildiğimiz yere kadar Allah’ın izniyle götüreceğiz. Vatan ve Millet yanındaki çalışmalarımızda Siz Değerli Dava Arkadaşlarımızın desteği çok önemlidir. El ele, gönül gönüle vererek çıktığımız bu yolda üstün başarılar elde edeceğimizden hiçbirimizin kuşkusu olmamalıdır. Bu bakımdan davamıza gönül veren, hizmeti geçen, kalbi burada olan, kırıklık yaşayan her kim varsa, kapılarımız onlara sonuna kadar açık olacaktır. Bizlerle yol yürümeleri bize şeref verecektir. Ben bir kez daha hizmeti geçen tüm ülküdaş ve gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Devraldığımız İl Başkanlığı bayrağını daha yukarılara çıkarmak için göstereceğimiz çalışmalarda tüm Kırıkkale’nin duasına talibiz. Hep birlikte Kırıkkale’yi çok daha ileriye taşıyacağız” dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.