Kırıkkale'nin en kıymetli arsası satışa çıkıyor

Kırıkkale'nin en kıymetli arsası satışa çıkıyor
Bir süredir yürüyüş yolu ve çevre düzenlemesi gibi Kırıkkale belediyesinin bölgede çalışma yaptığı, şehir merkezine yakınlığı ile dikkatleri üzerine çeken Millet Bulvarı cepheli Kırıkkale'nin en gözde ve en kıymetli...

Bir süredir yürüyüş yolu ve çevre düzenlemesi gibi Kırıkkale belediyesinin bölgede çalışma yaptığı, şehir merkezine yakınlığı ile dikkatleri üzerine çeken Millet Bulvarı cepheli Kırıkkale'nin en gözde ve en kıymetli arsası olarak değerlendirilen arsalar satışa çıkıyor. Mülkiyeti Kırıkkale Belediyesine ait olan 3 ayrı toplamda 8 bin 361 metre karelik arsa açık artırma usulüyle satışa sunulacak.

YENİ BİR YAŞAM ALANI

Kırıkkale'nin en gözde yerleşim alanları içerisinde yer alan Millet Bulvarında bulunan Fabrikalar Mahallesindeki 3 ayrı toplamda 8 bin 361 metre karelik arsa satışa sunuluyor. Yeni bir yaşamın başladığı MKE Kurumuna ait lojmanların yanında bulunan ve mülkiyeti Kırıkkale Belediyesine ait, şuan itibariyle boş durumda bulunan Millet Bulvarına cephe 3 adet 10 kat imarlı arsa satışa çıkarılıyor. Arsalar Kırıkkale Belediyesi Encümen Salonunda 2886 sayılı Devlet ihale kanununa göre açık artırma usulü ile 7 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00’da gerçekleşecek ihaleyle satışa sunulacak. Arsalar arka arkaya ihale edilecek.

10 KAT İMARLI ARSALAR

MKE Lojmanlarının bulunduğu bölgede ki binalar kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkılmış ve arsanın mülkiyeti Kırıkkale Belediyesine devri yapılmıştı. Arsanın bir kısmı üstüne Kırıkkale Belediyesince 564 adet konutun inşaası tamamlanarak kuruma teslim edilmişti. MKE işçisi ve memuru lojmanları doldurmaya başlamışlardı. Yeni bir yaşamın başladığı bölgede Kırıkkale Belediyesince ayrıca bir yürüyüş yolu başlatılmış, yürüyüş yolu çalışmaları da hızla devam ediyor. MKE havuzuna da yakın olan 10 katlı imarlı arsa yatırımcısına kazanç sağlayacak.

YILDIZI PARLAYAN BİR BÖLGE

Sosyal donatılara, pazara, Kırıkkale Yüksek İhsitas Hastanesi Ek binasına, Kırıkkale Valiliği hizmet binasına yakın, çarşı merkeze yürüyüş mesafesinde olan arsalar Millet Bulvarına aynı zamanda cephe konumunda bölge yatırım ve cazibe merkezi olma yolunda. Merkezi konumuyla yıldızı parlayan bölge, yapılacak olan temalı projeler ile bölgeye daha da değerlenecek. Yine Kırıkkale Belediyesinin projesi arasında olan Bilim Merkezine de yakın olan bölge yatırımcıları cezbeden bir noktada. Kırıkkale Belediyesince gerçekleştirilecek olan arsa satışına yatırımcıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 10 kat imarlı olan arsada ayrıca bir de işyeri ruhsatı verilebilecek. Buradan elde edilecek olan gelirin şehre yatırım ve hizmet olarak geri dönecek. İhalenin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Haber: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 25 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.