Kırıkkale’nin göğsünü kabarttılar

Kırıkkale’nin göğsünü kabarttılar
Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversiteler Arası Spor Müsabakalarında (Ünilig) voleybol, kick boks, güreş ve tenis branşlarında madalya kazanan öğrencilerimiz ve antrenörleri ile buluştu. Rektör Aslan...

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversiteler Arası Spor Müsabakalarında (Ünilig) voleybol, kick boks, güreş ve tenis branşlarında madalya kazanan öğrencilerimiz ve antrenörleri ile buluştu. Rektör Aslan sporcuların başarısıyla Kırıkkale’nin göğsünü kabarttığına dikkat çekti.

ÖNEMLİ DERECELER ALDILAR

Rektörlük Senato salonundaki toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Ayan, Prof. Dr. Murat Bilge, Doç. Dr. Feyza Meryem Kara, Doç. Dr. Halil Sarol, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Murat Uygurtaş ve Dr. Öğr. Üyesi Rüstem Orhan, Öğr. Gör. Nuri Sofi, Öğr. Gör. Rafet Ünver, Öğr. Gör. Yusuf Kaya Demir, Öğr. Gör. Hülya Ant, Arş. Gör. Mehmet Ceylan ile öğrencilerimiz katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, 1. Lig Voleybol Grup Müsabakaları üçüncüsü kadın voleybol takımı, 61 kilo serbest güreş üçüncüsü Orhan Toprak’ı, Kırıkkale Üniversitesine Tenis 2. Lig Grup ikinciliğini kazandıran Anıl Çağrı Güven, Fatih Tuğrut ve Mesut Tuğrut’u, Kick Boks 74 kg Point Fighting ikincisi Ömer Şaduman Akpınar’ı, 86 Kg Full Contact ikincisi Ufuk Karaüzümcü’yü, 65 Kg Kick Light ikincisi Ebru Ünver’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Rektör Aslan, müsabakalara hazırlık süresi boyunca öğrencilerin maddi ve manevi olarak yanında olan, tecrübe ve bilgilerini onlarla paylaşan antrenör Öğr. Gör. Rafet Ünver, Öğr. Gör. Yusuf Kaya Demir, Öğr. Gör. Hülya Ant ve Arş. Gör. Mehmet Ceylan’a da özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Antrenör öğretim görevlileri, sporcular ve diğer katılımcıların düşünce ve görüşlerini paylaştığı toplantıda Rektör Aslan sorulara cevap verdi ve yönetim olarak sportif faaliyetlere, sporculara ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını ifade etti. Kırıkkale Üniversitesi adına başarı kazanmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren sporcular ve antrenörler, destekleri ve nazik davetleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan’a ve Üniversite yönetimine teşekkür ederek ilerleyen süreçte daha büyük başarılar elde edeceklerine ilişkin inançlarını belirttiler. Ziyarette Rektör Aslan başarılı sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.