Kırıkkalepspor'da Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor

Kırıkkalepspor'da Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor
GÜNDE ÇİFT İDMANBüyü Anadolu Kırıkkalespor  yeni sezon hazırlıklarını Başpınar stadında sürdürüyor. Takımın teknik direktörü Hasan Basri Kara yönetiminde çalışmalarına devam eden kırmızı-lacivertliler günde...

GÜNDE ÇİFT İDMAN

Büyü Anadolu Kırıkkalespor  yeni sezon hazırlıklarını Başpınar stadında sürdürüyor. Takımın teknik direktörü Hasan Basri Kara yönetiminde çalışmalarına devam eden kırmızı-lacivertliler günde çift antrenmanla çalışmalarına devam ediyor.

İKİ TARAFTA DA UĞRAŞIYORUZ

Takımda eksikliklerin giderilmesi için çalıştıklarını söyleyen Kara,"Her geçen gün mesafe katediyoruz. Hem saha içerisinde fiziki ve sezona hazırlanmayla ilgili hem de iskeletin altına düşen takıma takviyeler yapma konusunda. Sürece baktığımız zaman belli noktalarda hem oynayacak hem de alternatif oyuncu anlamında eksiklikler var, O yüzden o yoğunluğu aşmak için her iki tarafta da uğraşıyoruz" dedi.

ŞEHRİN ENERJİSİNE GÜVENİYORUZ

Transfer konusunda Kırıkkalespor yönetiminin çalışmalarını sürdürdüğünü ve en kısa sürede sürecin yüzde 80’inin tamamlanacağını ifade eden Kara, "Kırıkkalespor iyi takım. Kırıkkalespor büyük bir camia. Biz bu şehrin dinamiklerine, bu şehrin yapısına, enerjisine güveniyoruz. Sahada ivmelenmeyi gösterdiğimiz zaman olacakları biliyoruz. Bütün güvencemiz bu. En son oluşan yönetim, son oluşan takımız ama sadece buna sığınmayacağız. Şu an isimler veremiyorum ama yönetim kurulu transfer konusunda harıl harıl çalışıyor. En kısa sürede, yüzde 80’inini tamamlamayı düşünüyoruz. Düşündüğümüzü de uygulamalı olarak gerçekleştirirsek en azından kalan süreyi takım halinde, takım bütünlüğünü sağlama ve saha çalışmalarını tamamlama adına da aşama sağlamış oluruz" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.