Kırıkkalespor Ankara Kampında

Kırıkkalespor Ankara Kampında
KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZAnkara  seyahati öncesinde açıklamalarda bulunan Kırıkkalespor teknik Direktörü Hasan Basri Kara, ilk etap çalışmalarının çok verimli geçtiğini ve 2. etap kamp çalışmalarının ardından...

KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ

Ankara  seyahati öncesinde açıklamalarda bulunan Kırıkkalespor teknik Direktörü Hasan Basri Kara, ilk etap çalışmalarının çok verimli geçtiğini ve 2. etap kamp çalışmalarının ardından lige hazır hale gelmek istediklerini söyledi. Ankara'da kampının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan  Kara, "Ankara kampında eksiklerimizi göreceğiz. Güçlü rakiplere karşı önemli hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlar sonunda ofansif ve veya defansif anlamda ne gibi eksiklerimizin olduğunu çok daha iyi göreceğiz.  Ankara kampından yeni sezona hazır bir şekilde dönmek istiyoruz. Yeni sezonda tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkacağız.''dedi.

24 FUTBOLCU YER ALIYOR

Krııkkalespor'un tecrübeli futbolcuları, Hakan Arat ve Hüseyin Erol, 2. etap çalışmalarının ardından lige hazır hale geleceklerini söylediler. Kırmızı-lacivertli  futbolcular takımda çok iyi bir arkadaşlık havasının olduğunu ve bunu lige yansıtarak başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını kaydettiler.  Kırıkkalespor'un 14 gün sürecek hazırlık kampında 24 futbolcu yer alıyor.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.