Kırıkkalespor ilk sınavını verdi

Kırıkkalespor ilk sınavını verdi
Sezonun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da girdiği kampla sürdüren CriptoSwaps Kırıkkale Büyük Anadoluspor kamptaki ilk hazırlık karşılaşmasını Etimesgut Belediyespor ile oynadı. Kırıkkale ekibi Onur Çakmakçı ve...

Sezonun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da girdiği kampla sürdüren CriptoSwaps Kırıkkale Büyük Anadoluspor kamptaki ilk hazırlık karşılaşmasını Etimesgut Belediyespor ile oynadı. Kırıkkale ekibi Onur Çakmakçı ve Uğur Ayhan’ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

2.LİG EKİBİNİ 2-1 MAĞLUP ETTİ

CriptoSwaps Kırıkkale Büyük Anadoluspor sezonunun ikinci yarı hazırlıklarını Kemer Rox Royal Otel’de sürdürüyor. Çalışmalarını Teknik Direktör Nihat Baran nezaretinde sürdüren kırmızı-lacivertli ekip kamptaki ilk sınavını da 2.Lig ekipleri Etimesgut Belediyespor karşısında verdi. Oynanan hazırlık karşılaşmasında teknik heyet kadroda bulunan tüm futbolculara şans verirken, tüm futbolcuların performansını da daha yakından görme imkanı buldu. Kırıkkale ekibi karşılaşmadan Onur Çakmakçı ve Uğur Ayhan’ın golleriyle 2-1 galip ayrıldı.

EKSİKSİZ HAZIRLANACAĞIZ

Kamp çalışmalarını en iyi şekilde değerlendirmeyi planladıklarını belirten Teknik Direktör Nihat Baran, oynadıkları ilk hazırlık karşılaşmasından da 2-1 galip ayrılmalarının kendilerine moral olduğuna işaret etti. Kampta tüm futbolculara şans tanıyacağını yenileyen kırmızı-lacivertli teknik atam Baran, yeni takviyelerin de takıma uyum sağlamasıyla birlikte daha güçlü bir takım olacaklarına işaret etti. Diğer taraftan CriptoSwaps Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un kamp sürecinde değişik takımlarla hazırlık karşılaşmalarına devam edeceği bildirildi.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.