Kırıkkale’ye 15 milyonluk KÖYDES ödeneği

Kırıkkale’ye 15 milyonluk KÖYDES ödeneği
KÖYDES ödeneklerine dair Cumhurbaşkanı kararı yayımlandı. Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, 2020 yılı yatırım programı kapsamında Kırıkkale’ye 15 Milyon 94 bin 531 TL KÖYDES ödeneği ayrıldığını söyledi.ALT...

KÖYDES ödeneklerine dair Cumhurbaşkanı kararı yayımlandı. Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, 2020 yılı yatırım programı kapsamında Kırıkkale’ye 15 Milyon 94 bin 531 TL KÖYDES ödeneği ayrıldığını söyledi.

ALT YAPI, YOL VE İÇME SUYU ÇALIŞMALARI İÇİN

KÖYDES ödenekleriyle ilgili bilgiler veren Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, 2020 yılı yatırım programı kapsamında Kırıkkale’ye 15 milyon 94 bin 531 TL KÖYDES ödeneği ayrıldığını vurguladı. Başkan Çaykara, KÖYDES projesi ile köylerde alt yapı, yol ve içme suyu çalışmalarını başarı ile gerçekleştirdiklerini, köylerde yaşayan vatandaşların daha müreffeh bir hayat sürebilmelerinin yolunu açtıklarını, 2020 yılında ayrılan kaynakla da çalışmalara devam edileceğini söyledi.

HİZMETE DEVAM

Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara “Yerel yönetimlerde köylerimizin alt yapılarını önceleyen en önemli çalışmalarından birisi de KÖYDES projesi olmuştur. Köylerimizin acil ihtiyaçları ve alt yapı hizmetleri ve en önemlisi içme suyu ve köy yolları gibi hizmetleri KÖYDES olarak yapılmaktadır. İlimiz olarak da KÖYDES’le Köylerimizde birçok yatırım ve hizmetler yaptık. Bu çalışmalarda öncelik köylerimizdeki halkımızın memnuniyeti sağlanmaya çalışılmıştır. Yine bu yılda KÖYDES Ödeneklerine dair Cumhurbaşkanı kararı yayımlandı. 2020 KÖYDES ödeneği olarak 15 milyon 94 bin 531 TL İlimize tahsis edildi. Bu ödenek Köylerimizin Yol, İçme Suyu, Kanalizasyon, Sulama ve diğer hizmetlerde kullanılmaya devam edecektir. Kırıkkale’de İl Özel İdaremizin başarılı çalışmalar yapabilmesi ve köylerimize en iyi hizmetleri götürmesi için ödenek çalışmalarımız devam edecektir. Bu ödeneğin ayrılmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 142 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.