Kırıkkale’ye hizmet etmek onurdu

Kırıkkale’ye hizmet etmek onurdu
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden ayrılan Aziz Sinan Alp veda mesajı yayımladı. Kırıkkale’ye hizmet etmenin onurunu yaşadığını belirten Alp “2 yıldır yürüttüğüm Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden ayrılan Aziz Sinan Alp veda mesajı yayımladı. Kırıkkale’ye hizmet etmenin onurunu yaşadığını belirten Alp “2 yıldır yürüttüğüm Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevimden 26.05.2022 tarihi itibarıyla ayrılıyorum. Bu süre içerisinde; yakın mesai arkadaşlarımla birlikte Kırıkkale’ye ibadet aşkıyla hizmet etmenin çabası içerisinde olduk” diye konuştu.

GÖNLÜMÜZE HERKESE AÇTIK

Bugün Kırıkkale’den ayrılacağını açıklayan Gençlik ve Spor eski İl Müdürü Alp ”Göreve geldiğim gün mesai mefhumu gözetmeksizin, gençlerimizi odak noktasına koyan, sporu her kesime yaymaya çalışan, gençlik merkezi hizmetlerini en ücra yere kadar ulaştıran, yurt hizmetlerimizi öğrenci memnuniyeti üzerine kuran, adaletli, herkesi birleştiren sevgi ve saygıya dayalı bir yönetim anlayışı uygulayarak görevimi yapmaya çalıştım. Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, kapımızı ve gönlümüzü bütün Kırıkkalelilere ve gençlerimize  açarak herkesin kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde oldum. Her ayrılık bir başlangıçtır. Her başlangıcın bir sonu vardır. Bugüne kadar birçok kurumda göreve başladım, ayrıldım. Önemli olan ayrılırken gönüllerin müstesna yerinde yer alabilmek. Sancağı teslim ederken görevini yapmış olmanın huzuru içinde olmaktır. Bugünde Kırıkkale İl Müdürlüğünü görevimi yapmanın huzuru içerisinde bırakıyorum” ifadesini kullandı.

İŞLER HASSASİYETLE TAKİP EDİLDİ

Alp mesajının devamında “Kırıkkale’de Bakanlığımızın politikalarını, en iyi şekilde uygulayarak ve yöneterek bu süreci hiç sıkıntı yaşamadan görevimi yapmaya çalıştım. Yaklaşık 2 yıllık süre içerisinde bir çok projeyi tamamlamanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl 81 ilimizden binlerce gencimizin kamp yapabileceği ve ülkemizde sayılı tesislerden biri olan 6 Blok ve 12 daireden oluşan Dinekdağı Kamp Eğitim Merkezinin proje, ihale ve inşaat süreci tarafımızca yakından takip edilmiş ve bu büyük eserin ilimize kazandırılmasında üstün efor sarfedilmiştir.  Bahşılı, Balışeyh, Delice ve Karakeçili ilçelerimiz ile Hacılar ve Çerikli kasabalarımıza Gençlik Merkezleri inşaatları tamamlanmıştır. En ücra yerde bulunan gençlerimizin gençlik merkezlerinden yararlanmaları sağlanmıştır.  Merkez ve taşrada 17 Halı Saha da spor yapmları için gençlerimizin hizmetine sunulmuştur. İl merkezimizde bir spor salonunun bulunmaması bir eksiklik olarak değerlendirilmekte idi. MKE Genel Müdürlüğü tarafından arazi tahsisinin yapılması ile birlikte Merkez Spor Salonu projesinin ihale aşamasına gelinceye kadar tüm iş ve işlemler hassasiyetle takip edilmiş ve eksiklikler giderilmiştir. Ayrıca yurt binalarımız, spor salonlarımız ve tesislerimizle gençlik merkezlerimizde ki bakım ve onarım çalışmalarımız da Bakanlık imkanlarımız doğrultusunda ara vermeden devam etmiştir”.

KOORDİNELİ ÇALIŞMA YAPTIK

“Müdürlüğümüzü ilgilendiren tüm projelerde kurum olarak aktif bir şekilde görev aldık. Özellikle bağımlılıkla mücadele de kurumuzun önleyici hizmetler alanına giren çalışmalarda Valiliğimiz ve diğer kurumlarla koordineli bir şekilde çalışılmıştır. Kırıkkale’de görev yapmanın ve hizmet etmenin onur ve gururunu hep yaşayacağım. Kadim şehrimizde, güzel dostlar tanımak en büyük kazancımdır. Bu vesile ile şahsıma Kırıkkale’de İl Müdürü  olarak hizmet etme imkânını veren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu’na, görev yaptığım süre içerisinde çalışmalarımda bana yardımcı olan milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarımıza, İl Müdürlerimize, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi ve spor kulüplerimize, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarımıza ve sevgi, saygı ve güven üzerine inşa ettiğimiz iş ve çalışma heyecanımıza sürekli destek ve katkılarıyla güç katan çalışma arkadaşlarıma ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.