Kırmızı-lacivertlilere bir takviye daha

Kırmızı-lacivertlilere bir takviye daha
Geçtiğimiz günlerde orta sahaya takviye yapan CriptoSwaps Kırıkkale Büyük Anadoluspor şimdi de sezonun ilk yarısında 2.lig Takımlarından Pendikspor’da forma giyen kanat futbolcusu Osman Burak Destan’ı kadrosuna dahil etti.TAKVİYELERLE...

Geçtiğimiz günlerde orta sahaya takviye yapan CriptoSwaps Kırıkkale Büyük Anadoluspor şimdi de sezonun ilk yarısında 2.lig Takımlarından Pendikspor’da forma giyen kanat futbolcusu Osman Burak Destan’ı kadrosuna dahil etti.

TAKVİYELERLE GÜÇLENİYOR

CriptoSwaps Kırıkkale Büyük Anadoluspor  TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta 16 Ocak’ta start alacak ikinci yarı hazırlıkları girdiği kampla sürdürüyor. Bir taraftan çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, diğer taraftan yapılan takviyelerle güçleniyor. Geçtiğimiz günlerde Belediye Derincespor dan Orta saha oyuncusu Ufuk Can Engin ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan kırmızı-lacivertli ekip şimdi de kanat futbolcusu Osman Burak Destan ile anlaştı. Diğer taraftan U-19 takımında forma giyen Boğaçhan Gedik profesyonel yapılarak kadroya dahil edildi.

SEZON SONUNA KADAR FORMA GİYECEK

Kırmızı-lacivertli ekip TFF 1.Lig Takımı olan Manisa Futbol Kulübünden Kanat ve Forvet Bölgelerinde görev alabilen, sezonun ilk yarısını 2.lig Takımlarından Pendikspor’da geçiren 2003 doğumlu Osman Burak Destan ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Destan ile anlaşma sağladıklarını belirten CriptoSwaps Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Veli Uça, sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.