Kısıtlamayı ihlal edenlere ceza

Kısıtlamayı ihlal edenlere ceza
Kontrollü normalleşme sürecinin başladığı Koronavirüs salgınıyla mücadele de Pazar günleri uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta da devam etti. Kısıtlama sürecinde polis ve jandarma ekipleri 311 ayrı noktada uygulama...

Kontrollü normalleşme sürecinin başladığı Koronavirüs salgınıyla mücadele de Pazar günleri uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta da devam etti. Kısıtlama sürecinde polis ve jandarma ekipleri 311 ayrı noktada uygulama yaparken, uygulamalarda kısıtlamayı ihlal edenlere cezai işlem uygulandı.

11 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Kırıkkale huzur ve güven uygulaması kapsamında Polis ve Jandarmadan oluşan 324 ekip, 311 uygulama noktasında denetimler gerçekleştirdi. Jandarma ve Polis olmak üzere Bin 30 personelin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamalar neticesinde 5 bin 22 şahıs sorgulanırken, toplamda çeşitli nedenlerle aranan 12 şahıs yakalandı. Uygulamalarda 3 bin 354 araç sorgulanarak toplam 82 araca 68 bin 984 TL cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde 11 araç ise trafikten men edildi. Ayrıca 5326 sayılı Kabahatler Kanunu gereğince 10 kişiye 8 bin 690 TL, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu gereğince 7 kişiye de 25 bin 160 TL idari para cezası uygulandı.

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.