Kombine biletini al takımının yanında ol

Kombine biletini al takımının yanında ol
3.lig 3. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un 2021-2022 Futbol Sezonunu kapsayan Kombine biletlerimiz satışa çıktı.FİYATLARI AÇIKLANDIKombine bilet satışlarıyla ilgili Kırıkkale Büyük Anadoluspor kulübünden...

3.lig 3. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un 2021-2022 Futbol Sezonunu kapsayan Kombine biletlerimiz satışa çıktı.

FİYATLARI AÇIKLANDI

Kombine bilet satışlarıyla ilgili Kırıkkale Büyük Anadoluspor kulübünden yapılan açıklamada “Bu zamana kadar başarıya siz değerli Kırıkkale Halkının ve Büyük Taraftarlarımızın destekleri ile geldik  ve bir çok şeyi hep beraber başardık. Güzel hikayeler yazmaya Kaldığımız yerden devam etmeye Hazırmıyız Kırıkkale!  Kombine Biletini Al Çünkü Bu takım Hepimizin ! Kombine Biletimi Nasıl Alabilirim. Kırıkkale Büyük Anadolu Spor Kulübü Derneği TR 0800 0100 0316 8776 8476 5004 numaralı İban numarasına Alacağınız Tribün Kombine kartlarının ücretini yatırarak  Dekontunu getiren taraftarlarımıza dekont karşılığında Kulübümüzün belirleyeceği temin noktalarından alabileceksiniz. Destekleriniz için şimdiden Teşekkür ediyoruz. Açık Tribün  150 Lira, Kapalı Tribün  250 Lira ve Şeref Tribünü  1000 Lira” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.