Koronavirüste Yeni Adres Fizik Tedavi Hastanesi

Koronavirüste Yeni Adres Fizik Tedavi Hastanesi
Kırıkkale'de, vaka sayısı 100'ü geçerken, hastanelerde de yatacak yer sıkıntısı baş gösterdi. Kırıkkale'de covid-19'lu hastaların tamamına yakınının evlerine gönderilmeyip tedavilerinin hastanelerde yapılıyor olması korona...

Kırıkkale'de, vaka sayısı 100'ü geçerken, hastanelerde de yatacak yer sıkıntısı baş gösterdi. Kırıkkale'de covid-19'lu hastaların tamamına yakınının evlerine gönderilmeyip tedavilerinin hastanelerde yapılıyor olması korona servislerinin dolmasına neden oldu. Edinilen bilgilere göre Yüksek İhtisas Hastanesi koronavirüs servisinde boş yer kalmadı.

Benzer bir durumun Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi içinde geçerli olduğu kaydedildi. Bu hastanede ki servisde de doluluk oranının arttığı bu nedenle fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi bünyesinde yeni bir koronavirüs servisi açılacağı öğrenildi. Diğer taraftan halen hastanelerde tedavileri süren covid-19'lu hastaların sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati risk taşıyan hasta bulunmadığı edinilen bilgiler arasında yer aldı. Yetkililer halkı maske-mesafe ve hijyene dikkat etmeleri konusunda uyarırken, salgının halen ciddiyetini koruduğuna dikkat çektiler.

Bu haber toplam 989 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.