Köstekli Devletimizden Yardım Bekliyoruz

Köstekli Devletimizden Yardım Bekliyoruz
Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli açıklamada bulundu. Köstekli, Türkiye genelinde ve İlimizde Faaliyet gösteren Kahvehaneci ve Kıraathaneci esnafımızın Covid-19 hastalığı çıktığı...

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli açıklamada bulundu. Köstekli, Türkiye genelinde ve İlimizde Faaliyet gösteren Kahvehaneci ve Kıraathaneci esnafımızın Covid-19 hastalığı çıktığı günden bugüne kadar yaklaşık 5 aydır, iş yerlerinde oyun oynanmadığı için çay, kahve ve diğer içecekleri satamaz iş yapamaz durumdalar. ''dedi.

İŞ YAPAMAZ DURUMDALAR

Köstekli yaptığı açıklamasında "İş yerleri kiraları, personel ödemesi, sgk, vergi, elektrik vb. giderleri birikmektedir. Yine tüm Türkiye'de ve İlimizde faaliyet gösteren Servis Araçlarımız mart ayından beri okullarında kapalı olması sebebiyle kontak kapatmışlar ve iş yapamaz durumdalar. Servisçi esnafı mızda günden güne erimekte ve borçları birikmektedir. Diğer mesleki gruplarındaki esnaflarımızda %50 oranında işlerinde azalma dikkat çekmektedir. Bu esnaflarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi adına devletimizden maddi yardım talep ediyoruz. Esnafımızın Bağ kur, SGK ve Vergi ödemelerinde erteleme, yeniden yapılanma hatta af talep ediyoruz. Kırıkkale Esnaf ve Sanatlarımızın devletimizin yanında ve her zaman savunucusu olmaya devam edecektir.''dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.