Köstekli’den Saran’a teşekkür

Köstekli’den Saran’a teşekkür
Koronavirüs (Kovid-19) salgınının ortaya çıkarttığı olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için 1 Milyon TL’lik bağışta bulunan, Kırıkkale esnafı içinde ‘Esnaf Yardım Paketi’ oluşturulduğunu açıklayan Saran Group...

Koronavirüs (Kovid-19) salgınının ortaya çıkarttığı olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için 1 Milyon TL’lik bağışta bulunan, Kırıkkale esnafı içinde ‘Esnaf Yardım Paketi’ oluşturulduğunu açıklayan Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’a KESOB Başkanı Süleyman Köstekli’den teşekkür geldi.

KIRIKKALE’DE TAKDİRLE KARŞILANDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan, dünya çapında olduğu gibi ülkemizde de ölümlere yol açan Koronavirüs (Kovid-19) salgınının ortaya çıkarttığı olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, 1 Milyon TL’lik bağışta bulunduklarını duyurmuştu.  Kırıkkale esnafı içinde önemli adımlar atıldığını açıklayan Kırıkkaleli yardımsever İşadamı Sadettin Saran’ın, Kırıkkale esnafı için ‘Esnaf Yardım Paketi’ oluşturacağını açıklaması Kırıkkale’de takdirle karşılandı. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli bir açıklama yaparak hayırsever işadamı Sadettin Saran’a teşekkür etti.

ESNAFLAR MİNNETTAR

KESOB Başkanı Süleyman Köstekli açıklamasında “Kırıkkale’mizin yetiştirdiği, iş adamı yardımseverliği ile tanınan hemşehrimiz Sadettin Saran'ın Kırıkkale Esnafına 1 milyon TL'lik yardım göndermesi, bizleri, esnafımızı sevindirmiştir. Yıllardır bir eli Kırıkkale'de olan Okul, spor salonu yapan, Çocuklarımıza toplu sünnet töreni yapan,  İş Adamı Sayın Sadettin Saran'ın Tüm dünyaya bela olan Korona Virüs ile mücadele kapsamında Kırıkkale 'de kapalı olan, iş yerlerini açamayan Esnaf ve Sanatkarımıza yönelik yardımı Esnafımıza maddi ve manevi bir destek olacaktır.  Kendisine Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları olarak minnettarız”dedi.

Bu haber toplam 441 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.