Köy yolları beton yola kavuşuyor

Köy yolları beton yola kavuşuyor
Kendisine ait beton santrali bulunan Kırıkkale İl Özel İdaresi, il’e bağlı köylerdeki yaşam kalitesinin artırılması adına çalışmalarına devam ediyor. Sıcak ve stabilize yol çalışmaları yerine bu yıl beton yol uygulaması...

Kendisine ait beton santrali bulunan Kırıkkale İl Özel İdaresi, il’e bağlı köylerdeki yaşam kalitesinin artırılması adına çalışmalarına devam ediyor. Sıcak ve stabilize yol çalışmaları yerine bu yıl beton yol uygulaması başlatan İl Özel İdaresi 5 ayrı ilçeye bağlı köylerin yollarını beton yolla tanıştırıyor.

5 İLÇEDE ÇALIŞMA

Kırıkkale’ye bağlı köylerde yol çalışmaları İl Özel İdare ekiplerince sürdürülüyor. 2021 yılı yaz sezonu çalışma programına alınan köy yollarında bu yıl bir ilk uygulanarak beton yol yapım çalışması devreye alındı. Daha önce Kılıçlar köyü yolunda denenen ve test edilen beton yol çalışması il genelinde bulunan köylerin yollarında uygulamaya konuluyor. Beton yol çalışması kapsamında İl Özel İdaresine bağlı ekipler Balışeyh, Çelebi, Delice, Keskin ve Sulakyurt olmak üzere 5 ilçede köy yollarını beton yolla tanıştırıyor.

HUMMALI ÇALIŞMALAR

Kırıkkale İl Özel idaresine bağlı ekipler, Balışeyh/ Yenilli-Beşbıçak-Ulaklı ve Akçakavak köy yolları Beton Yol uygulaması tamamlandı.(13 Km.) Delice/ İmirli-Meşeyayla-Çatallı Hamisbeyli-Kavak-Gözükızıllı-Şahçalı  köyleri toplam da 18.5 km lik grup yolumuz da beton yol çalışması devam ediyor. Keskin/ Olunlu-Eminefendi Göktaş-Barakobası-Kasımağa köy yolların da toplam da 12.2 km, Çelebi/Karabucak-Hacıyusuflu arası-Karaağaç-Karayakup köylerinde toplam da 5.5 km, Sulakyurt/Agaylı “ köyü 3 km’lik beton yol çalışmasını hummalı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.