KÜ’DE YENİ AKADEMİK YIL BAŞLADI

KÜ’DE YENİ AKADEMİK YIL BAŞLADI
Salgın nedeniyle 3 dönemdir eğitim uzaktan yapılabiliyorduKoronavirüs salgını nedeniyle sıkıntı yaşanan yüz yüze eğitim Kırıkkale Üniversitesinde yeniden başladı. Kırıkkale Üniversitesinde 2021-2022 Akademik Yılın başlaması...

Salgın nedeniyle 3 dönemdir eğitim uzaktan yapılabiliyordu

Koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntı yaşanan yüz yüze eğitim Kırıkkale Üniversitesinde yeniden başladı. Kırıkkale Üniversitesinde 2021-2022 Akademik Yılın başlaması dolayısıyla açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan “Uzaktan eğitimle geçen 3 dönemden sonra kampüse dönmenin, yüz yüze eğitime başlayabilmenin sevincini yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

AMAÇ KESİNTİSİZ BİR AKADEMİK YIL

Öncelikle öğrencilere mesaj veren Kırıkkale Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan “ 2021-2022 Akademik Yılı’nın hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Uzaktan eğitimle geçen 3 dönemden sonra kampüse dönmenin, yüz yüze eğitime başlayabilmenin sevincini yaşıyoruz. Kovid-19 salgınının etkilerini en aza indirmek için gerekli her türlü tedbiri aldık. Sizlerden de tedbirlere uymak konusunda aynı hassasiyeti göstermenizi bekliyoruz. Hedefimiz, yüz yüze eğitimde bir kesinti yaşamadan akademik yılı tamamlamaktır. Bu çerçevede, aşılarımızı yaptırmak, özellikle kapalı veya kalabalık ortamlarda maske kullanmak, oturma düzeninde ve bekleme sırasında mesafemizi korumak konusuna özen göstermenizi istiyoruz” diye konuştu.

BÜYÜK PROJELER ARASINDA YER ALIN

Rektör Aslan “Üniversitemizin sizlere sunduğu teorik eğitimlerden, araştırma ve laboratuvar imkanlarından, gelişiminize yardımcı olacak yurt içi ve yurt dışı değişim programlarından salgın tedbirlerinin izin verdiği en üst ölçülerde yararlanmanızı; alanında aranan kişiler olmanızı ve Türkiye’nin büyük projelerinde yer almanızı bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

ŞEHRİMİZİN GÖNÜL ELÇİLERİ OLACAKLAR

Esnaflara de masaj gönderen Rektör Aslan “Ailelerin bizlere değerli birer emaneti olan öğrencilerimizin hem akademik hem sosyal sorunları ile ilgileneceğinize, onları en doğru çözüme en kısa sürede ulaşacak yönlendirmeyi yapacağınıza inancım tamdır. Gönlünü aldığımız her öğrenci Üniversitemizin ve Şehrimizin gönül elçileri olacaktır. Sağlıklı ve başarılı bir akademik yıl geçirmenin hepimizin gayretlerine bağlı olduğunu hatırlatırım” dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.