KÜ'nün Hırvatistan'lı konukları

KÜ'nün Hırvatistan'lı konukları
Kırıkkale Üniversitesinin Erasmus İkili Anlaşması bulunan Hırvatistan’ın Polytecnic in Pozega Üniversitesi öğretim üyeleri Kristian Dokic ve Bojan Radisic, Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında Kırıkkale Üniversitesi...

Kırıkkale Üniversitesinin Erasmus İkili Anlaşması bulunan Hırvatistan’ın Polytecnic in Pozega Üniversitesi öğretim üyeleri Kristian Dokic ve Bojan Radisic, Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler Başkanlığı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini ziyaret etti.

İŞLETME BÖLÜMÜNDE DERS VERDİLER

Hırvatistan’lı konuklar Kırıkkale Üniversitesi İşletme Bölümünde ders veren öğretim üyeleri hem Hırvatistan ve Polytecnic in Pozega Üniversitesi’nin tanıtımını yaptılar hem de nesnelerin interneti, mikrodenetleyici kart ve çeşitli yazılımların işletme ve iktisat alanlarında kullanımı üzerine disiplinlerarası çalışmaları hakkında da öğrencilere bilgi verdiler. Misafir öğretim üyeleri Kırıkkale Üniversitesinin kampüsünün büyüklüğü ve KÜ’nün sunduğu imkanlara hayranlıklarını dile getirdiler.

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.