Kupa’da Kırıkkalespor’un rakibi Tepecikspor

Kupa’da Kırıkkalespor’un rakibi Tepecikspor
Ziraat Türkiye Kupasında kurular çekildi. Çekilen kuralar sonucunda Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un ilk maçtaki rakibi Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. oldu.TEK MAÇ ELEME USULÜZiraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nün...

Ziraat Türkiye Kupasında kurular çekildi. Çekilen kuralar sonucunda Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un ilk maçtaki rakibi Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. oldu.

TEK MAÇ ELEME USULÜ

Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nün Madde 2/A/b/2 maddesine istinaden Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu eşleşmeleri, TFF Başkan Vekili Ali Düşmez nezaretinde yapılan kura çekimi ile belirlendi. Kura çekiminde TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın da yer aldı. 50 takımın mücadele edeceği 2. Eleme Turu müsabakaları, 28, 29 ve 30 Eylül tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre, eşleşmede kura sonucunda ismi önce çıkan takımların sahalarında oynanacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, Federasyon olarak Ziraat Türkiye Kupası’na çok büyük önem verdiklerini belirterek kura çekimiyle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Ziraat Türkiye Kupası’nın 2. Eleme Turu kura çekimini gerçekleştirdik. Türkiye Kupası’nı uzun senelerdir Türkiye’yi kucaklayan kupa olarak tanıttık ve bu çok önemli. En üst ligden en alt lige kadar tüm takımların bu güzel oyuna katkı vermesini çok değerli buluyoruz. Pandemi sürecinin tamamen geçmesiyle kupaya daha fazla sayıda takımımız katılacak. 60. sezonu yaşadığımız bir organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Bu kupanın sponsorluğunu yapan Ziraat Bankası’nın 12 yıldır bu turnuvaya büyük bir desteği var. Büyük bir teşekkürü hak ediyor. Futbol camiası olarak Ziraat Bankası ile birlikte yayınları ile tüm takımları motive eden, takımlara güç veren Turkuvaz Medya Grubu’na teşekkür ediyoruz. İnşallah İkinci Eleme Turu’nda da çok güzel ve zevkli maçlar izleyeceğiz. TFF Başkanımız Sayın Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulumuz adına tüm takımlarımıza başarılar diliyorum, kura çekiminin tüm takımlar için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.