Mahallelerde güvenlik toplantısı

Mahallelerde güvenlik toplantısı
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güveninin sağlanması amacıyla her alanda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda mahalle buluşmalarını sürdüren emniyet yetkilileri, sorunlara olay yerinde çözüm...

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güveninin sağlanması amacıyla her alanda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda mahalle buluşmalarını sürdüren emniyet yetkilileri, sorunlara olay yerinde çözüm buluyor ve talepleri dinliyor.

HUZUR VE GÜVEN İÇİN GÖREVDEYİZ

Vatandaşların huzur ve güveninin sağlanması amacıyla çalışma gerçekleştiren İl Emniyet Müdürlüğü, mahallelerde vatandaş buluşmasını sürdürüyor. Vatandaşlarla buluşan polisler, halkın sorun ve taleplerini yerinde dinleyerek sorunun çözümü noktasında gereken çalışmayı yapıyor.  Yapılan çalışma hakkında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şu bilgiler verildi, “Yeni Mahalle Yeni TOKİ sitesi sakinleri, site içerisinde bulunan okul ve cami görevlileri ve site yöneticileri emniyetimiz ile buluştu.  Narkotik, asayiş, trafik ve kent güvenlik sistemi konuları üzerinde şikayet, öneri ve taleplerin görüşülüp değerlendirildiği huzur buluşma toplantıları devam edecektir” dedi.

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.