Mahkum annelerin çocukları sevindirildi

Mahkum annelerin çocukları sevindirildi
AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Keskin T Tipi Cezaevinde mahkum ya da tutuklu anneleri ile birlikte kalan çocukları sevindirdi. 2020 yılının ikinci gününde, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin ile birlikte Keskin...

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Keskin T Tipi Cezaevinde mahkum ya da tutuklu anneleri ile birlikte kalan çocukları sevindirdi. 2020 yılının ikinci gününde, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin ile birlikte Keskin T Tipi Cezaevi'nde kalan mahkumları ziyaret eden İl Başkanı Nuh Dağdelen, annelerinin yanında kalan çocuklara, kışlık kıyafet hediye ederek, yüzlerini güldürdü.

YARDIMDA BULUNULDU

Ziyaret sırasında cezaevi yöneticileri ve görevlileri ile de bir araya gelen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, anneleri ile birlikte demir parmaklıklar arkasında hayatlarını devam ettirmek zorunda kalan masum yavrulara her zaman destek olmayı sürdüreceklerini belirtti. "Bir toplumda kadın mahrum ve mutsuzsa çocuk ve aile mutsuzdur, çocuklarımızın yüzü gülerse annelerin yüzü güler" diyen İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Sayın Cumhuriyet Savcımız İbrahim Keskin ile birlikte Cezaevinde anneleri ile birlikte kalmak zorunda bulunan çocukların yüzlerine, içinde bulunduğumuz bu soğuk kış günlerinde sıcak bir tebessüm kondurmak istedik” ifadesini kullandı.

MUTLULUKLARI YÜZLERİNE YANSIDI

AK Parti olarak, hangi koşul ve ortamda olursa olsun, çocukların geleceğe sağlıklı bakmaları ve mahrumiyet duygusu yaşamamaları temel arzuları ve hedefi olduğunu hatırlatan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen'in götürdüğü hediyeleri açan miniklerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Aynı zamanda temizlik malzemesi ve giyecek yardımı yapılan anneler, çocuklarını mutlu ettiği için İl Başkanı Nuh Dağdelen'e teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.