Mansur Yavaş, Hasandede'ye Üç Bin Metre Boru Gönderdi

Mansur Yavaş, Hasandede'ye Üç Bin Metre Boru Gönderdi
Uzun süredir su hatlarında arıza yaşanan Hasandede Köyü’ne destek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan geldi.

Uzun süredir su hatlarında arıza yaşanan Hasandede Köyü’ne destek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan geldi.

CHP Milletvekili Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve Muhtar Hasan Özcan’ın girişimleri neticesinde köyün ihtiyacı olan su boruları temin edildi.

3 BİN METRE BORU GÖNDERDİ

Hasandede’de su sorununa kalıcı çözüm bulmak için Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden 3 bin metrelik su borusu geldi. Köy Muhtarı Özcan konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Alandağ Mevkii’nden gelen içme suyu ana ana hattımızda sık sık arıza meydana geliyordu. Hattın 35 yıllık olması medeniyle günübirlik bakımlar çözüm olmadı. Sorunu kökten çözmek için CHP Milletvekilimiz Ahmet Önal’la birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a sorunumuzu ilettik.  Başkanımızın talimatı, Milletvekilimizin uğraşı, bizimde takibimizle sorun çözüme ulaşmıştır. 3000 metre içme suyu sorusu muhtarlığımıza teslim edildi. Sayın Yavaş’a, Sayın Önal’a, CHP İl Başkanı Sayın Onur Yüksel Bozdağ’a ve Merkez  İlçe Başkanı Yücel Kızık’a her zaman bizim yanımızda oldukları için teşekkür ederim.” dedi. CHP İl Başkanı Bozdağ’da “Yaklaşık 3-4 aydır su problemi yaşayan merkeze bağlı Hasandede köyümüzün probleminin çözümü için gerekli borular milletvekilimiz Ahmet Önal ve il başkanlığımızın girişimleri sonucu temin edilmiş olup, sayın valimiz Yunus Sezer’in de yardımlarıyla en kısa sürede yapım işine başlanacaktır.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 283 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.