Merhum Gazeteciler için mevlit okutuldu

Merhum Gazeteciler için mevlit okutuldu
Kırıkkale’de gazetecilik ve medya sektöründe çalışarak ebediyete intikal etmiş merhum gazeteciler adına, Birleşik Medya kuruluşları tarafından Nur Camii’nde mevlit okutuldu.DUALAR EDİLDİKırıkkale’de yayın yapan gazetelerin...

Kırıkkale’de gazetecilik ve medya sektöründe çalışarak ebediyete intikal etmiş merhum gazeteciler adına, Birleşik Medya kuruluşları tarafından Nur Camii’nde mevlit okutuldu.

DUALAR EDİLDİ

Kırıkkale’de yayın yapan gazetelerin adına Birleşim Medya Ajans’ın organizasyonu ile merhum gazeteciler merhum Erhan Gögem, merhum İbrahim Akpınar, merhum Veli Yılmaz, merhum Kadir Keskin, merhum Hasan Cura, merhum Akın Çetin, merhum Murat Sekman, merhum Adnan Yavuz, merhum Hasan Ulusoy, merhum Yakup Altın, merhum Nevzat Gümüş, AA muhabiri merhum Doğan Lafcioglu ve merhum Kale Gazete sahibi Hasan Altıntaş için ruhlarına mevlüt okutuldu, gül suyu ve lokum ikramı yapıldı. Nur Camii imamı tarafından okunan mevlide, cemaatle beraber birçok basın mensubu katıldı. Namaz çıkışında ise camii cemaatine lokum ikramında bulunularak, gül suyu döküldü.

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

Gülsuyu ve lokum dağıtımından sonra Birleşik Medya Ajans adına açıklamada bulunan Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin, “Basın sektöründe görev yapmış 13 meslektaşımızı yıllar içerisinde kaybettik. Onlar da hayatta olsalardı bizim gibi Kırıkkale’de ellerinden geleni yapacaklardı. Kırıkkale’ye hizmet ettiler. Mekanları cennet olsun. Bizde vefa örneği olarak seneyi devriyelerinde mevlit okutuldu. Geriye kalan arkadaşlara sağlıklı ömürler diliyorum. Birleşik Medya Ajans adına açıklama yapan Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Derneği Cengiz Selci; merhum Erhan Gögem, merhum İbrahim Akpınar, merhum Veli Yılmaz, merhum Kadir Keskin, merhum Hasan Cura, merhum Akın Çetin, merhum Murat Sekman, merhum Adnan Yavuz, merhum Hasan Ulusoy, merhum Yakup Altın, merhum Nevzat Gümüş, AA muhabiri Doğan Lafcioglu ve merhum Kale Gazete sahibi Hasan Altıntaş için mevlit okuttuklarını söyledi. Başkan Selci Birleşik Medya Ajans olarak tüm vefat etmiş olan gazeteciler için mevlit okutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.