Meslek lisesi için ilk kazma vuruldu

Meslek lisesi için ilk kazma vuruldu
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleriyle TOBB tarafından ilimize yapılacak olan 24 derslikli okul için hafriyat çalışmaları başladı. TSO Başkanı Ahmet Varlı çalışmaları yerinde takip ediyor.HAFRİYAT ÇALIŞMALARIKırıkkale...

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleriyle TOBB tarafından ilimize yapılacak olan 24 derslikli okul için hafriyat çalışmaları başladı. TSO Başkanı Ahmet Varlı çalışmaları yerinde takip ediyor.

HAFRİYAT ÇALIŞMALARI

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleriyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Keskin’de yapılacak olan 24 derslikli Meslek Lisesi için inşaat süreci başladı. Proje aşamasından bu yana her süreci yakından takip eden TSO Başkanı Ahmet Varlı, inşaat alanına giderek çalışmaların durumu ve genel işleyiş ile ilgili bilgi aldı. Geçtiğimiz ay içerisinde sonuçlanan ihale sürecinin ardından başlayan hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından hemen inşaat sürecinin başlayacağını ifade eden Başkan Varlı, bu projenin kendileri için büyük önem taşıdığını, eğitim alanında Kırıkkale’ye büyük artıları olacak okulun tamamlanmasına kadar her aşamayı yakından takip edeceklerini söyledi. Keskin Karıştıran mevkiinde okul için ayrılan 6 bin 300 metre karelik alanın bin 300 metre karesi okul binası, kalan 5 bin metre kare ise bahçe ve yeşil alan olarak değerlendirilecek. 24 derslikten oluşacak okulda 700 öğrenci Elektrik, Elektronik, CNC ve Makine alanlarında eğitim görecek.

Bu haber toplam 164 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.