MHP Merkez İlçede Abalı Güven Tazeledi

MHP Merkez İlçede Abalı Güven Tazeledi
MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı GENİŞ KATILIM Kapalı Cumartesi Pazarında gerçekleşen kongreye katılım oldukça geniş oldu. Kırıkkale Millietvekili Halil...

[caption id="attachment_106137" align="alignleft" width="440"] MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı[/caption]

GENİŞ KATILIM

Kapalı Cumartesi Pazarında gerçekleşen kongreye katılım oldukça geniş oldu. Kırıkkale Millietvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Ragıp Cihat Mencet,Türk Eğitim Sen Şube Başkanı A.Yücel Karabacak, ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

DİVAN OLUŞTURULDU

Olağan kongre Divan Heyetinin oluşmasıyla başladı. Divan Başkanlığına MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, üyeliklere ise Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, İl Genel meclis üyesi Azmi Özkan ve İlyas Canöz seçildi. Siyasi konuşmalarda ilk sözü Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik aldı. Bildik, " 15 yıl önce bilge liderim çıktı bir şeyler söyledi. Türkiye Cumhuriyeti Kandile bayrak dikmelidir dedi. Fakat herkes liderimi yanlış anladı. Liderimiz böyle bir cümle kurmasının sebebi güvenlik koridoru oluşturmaktı. 2003'te yine liderimiz ege'de bulunan adalar hakkında konuştu. Kontrol etmemiz gerekiyor demişti. Allah Liderimiz Devlet Bahçeliyi başımızdan eksik etmesin''dedi.

BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR

Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı'da konuşmasında "Bu camia hiç bir zaman bertaraf edilemeyecek. Ben bunu görüyorum. 2017'de göreve geldiğimde çok heyecanlıydım. Ellerim titriyordu. Bugün yine kürsüye çıktım. Yine ellerim titriyor sesim titriyor. Ama bu aşkımdan hiç bir zaman vazgeçmedim. Kırıkkale'de bir vekil çıkararak başarı elde etti. Benim biraz gönlüm kırık çünkü. Ben ülkü ağabeylerimi tekrardan bu harekete davet ediyorum. Bizi yalnız bırakmasınlar. Cumhur ittifakı bizim mücadelemizdir. Saygı ve sevgi oluşturuyoruz.  Ülkemiz çok zor zamanlardan geçiyor. Dış mihraplar bize baskı yapmaya çalıyorlar.''şeklinde konuştu.

HER ZAMAN EMRİNİZDEYİM

Abalı açıklamasının devamında ise " Ülkü merttir, ülkücü hiç bir şeyi karşılıksız yapar. Milletini ve devletinin her zaman bağlıdır. Biz şerefli Türk bayrağıyız.''dedi. MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ise " İstiklal İçin Birlik-İstiklal İçin Dirlik sloganıyla kongrelerimizi gerçekleştirdik. Bu kongrelerin sonunda Türkiye kazandı. Cumhur ittifakı bir seçim ittifakı değildir. Cumhur ittifakı yerli ve milli siyaseti amaçlar. Cumhur ittifakını başarılı kılacağız. Ben sizim vekiliniz olarak her zaman emrinizdeyim''dedi.

MERKEZ İLÇE YÖNETİM KURULU ASİL

Hacı Çalı, Yasin Babadağ, Melike İsmailoğlulları, Nuri Yılmazer, Erol Işık, Osman Seven, Sinan Taşkıran, Cemal Piliç, Bekir Veske, İsmail Hakkı Silleli, Ercan Tanrıbuyurdu, Alperen Akdemir, Hanifi Atmaca, Bülent Oktay, Ömer Dirican, Yılmaz Özserin, Recep Ünal, Yasin Hacıbektaşoğlu

Bu haber toplam 184 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.