MHP'de Keskin ve Bahşılı İlçe Kongreleri Tamamlandı

MHP'de Keskin ve Bahşılı İlçe Kongreleri Tamamlandı
BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİMilliyetçi Hareket Partisi, Bahşılı ilçe başkanlığı kongresini düzenlenen etkinlikle gerçekleştirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan kongreye Milletvekili Halil Öztürk, İl Başkanı...

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi, Bahşılı ilçe başkanlığı kongresini düzenlenen etkinlikle gerçekleştirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan kongreye Milletvekili Halil Öztürk, İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve parti yönetimi katıldı.

TOPLUMA ÖRNEK BİR KONGRE SÜRECİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda konuşma yapan İl Başkanı Baloğlu, “Gerçekleştirilecek olan kongrelerimizin ilçelerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, kongreler neticesinde devam eden ve yeni seçilecek başkanlarımız ve yönetimlerine başarılar dilerim. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin 08 Temmuz 2020 tarihinde yayınladığı Genelge doğrultusunda il ve ilçe teşkilatlarımızda olağan kongrelerin 09 Ağustos 2020 tarihi itibariyle Samsun İlkadım ilçesiyle başlayacağı belirtilmiştir.

VİRÜSE KARŞI ÖNLEMLER ALINDI

Bizlerde bu doğrultuda Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale il ve ilçe teşkilatları olarak yayınlanan genelgeler baz alınarak partimiz icra kurullarınca alınan kararlar neticesinde ilçe kongrelerinin 10 Ağustos, 11 Ağustos, 12 Ağustos, 13 Ağustos ve 16 Ağustos 2020 tarihlerinde yapılmasına   karar verilmiştir. Ülkemizde ve dünya genelinde tesiri geçmemiş olan Kovid – 19 hastalığı ile mücadele edebilmek, muhtemel riskleri engellemek için sosyal hareketliliğin en az seviyeye indirilmesi elzem bir hal almıştır. Bu bağlamda Gerçekleştirilecek olan kongrelerimizde bir dizi tedbirler alınarak topluma örnek bir kongre süreci hayata geçirilecektir” dedi.

ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERİYORU

Milletvekili Öztürk ise, kongrenin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Öztürk, MHP’nin kongrelerinin adeta bir şölen havasında geçtiğini fakat bu dönek virüs nedeniyle farklı olduğunu dile getirdi. Öztürk, “10-11-12-13-16 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak olan İlçe kongrelerimiz birlik ve beraberlik içerisinde virüse karşı tedbirli şekilde yapılacak. Partimizle ve arkadaşlarımızla birlikte şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmanın çaba ve gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 166 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.