MHP’den birlik beraberlik mesajı

MHP’den birlik beraberlik mesajı
Son günlerde yapılan yeni atamalarla hareketli günler yaşanan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale teşkilatı basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi. Milletvekili Halil Öztürk’ün de katıldığı toplantıda konuşan...

Son günlerde yapılan yeni atamalarla hareketli günler yaşanan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale teşkilatı basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi. Milletvekili Halil Öztürk’ün de katıldığı toplantıda konuşan MHP’nin yeni İl Başkanı Murat Abalı “Yeni bir kan, yeni bir heyecanla başladık. Kırgınlıkları bir kenara bırakacağız. Kırıkkale’nin her kesimine hitap eden çok değerli insanlarla yola çıktık” diye konuştu.

KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKACAĞIZ

MHP’nin yeni Kırıkkale teşkilatı basınla tanışma toplantısı düzenledi. MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, ilçe ve kasaba belediye başkanları, ilçe başkanları ve parti yönetiminin katıldığı basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunuldu. Birlik ve beraberliğin sergilendiği toplantıda 2023 yılında yapılacak olan seçim kapsamında çalışmaların hızlı şekilde devam edeceği belirtildi. Milletvekili Öztürk ve parti teşkilatının da katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik sergilendi. Kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakacaklarını belirten MHP’nin çiçeği burnundaki İl Başkanı murat Abalı, “Sayın Bilge Başkanım Devlet Bahçeli bey tarafından bu kutsal göreve atandım. Yeni bir kan, yeni bir heyecanla çiçeği burnunda başkan olarak şunu söyleyebilirim, kırgınlıkları bir kenara bırakacağız. Kırıkkale’nin her kesimine hitap eden çok değerli insanlarla yola çıktık. Pati binamız insanlarla dolup taştı. Bu insanların bazıları partililer ama bazıları partimizden olmayan insanlar. Yeni insanlar parti binamıza geliyor, bu da demektir ki doğru yoldayız” ifadesini kullandı.

MHP ŞAHLANIŞA GEÇECEK

Kırıkkale’nin evladı olduğunu belirten Abalı, “Ben Kırıkkale’nin evladıyım. Rahmetli dedem, rahmetli babam buradaydı. Ben Kırıkkale’nin çay ocağında çay içtim, dönercisinde döner yedim, halı sahasında maç yaptım. Her zaman buradaydım. Benim Kırıkkaleliler olan bağım gönül bağı.” ifadelerini kullandı. MHP içerisinde kadınların varlığına dikkat çeken ve kadınların başarılarından bahseden Abalı, “Devletin temeli ailedir, ailenin temeli ise kadındır. MHP bir ailedir. Bu büyük ailenin temelini de kadınlar oluşturuyor. Kadınlar olmadan MHP olamaz” diye konuştu. Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk de göreve yeni atanan teşkilat yöneticilerine başarılar diledi. MHP’nin şahlanışa geçeceğini belirten Öztürk, “Burası MHP’nin çekirdeğinin daha çekirdeğidir. MHP bundan sonra şahlanışa geçecektir. MHP bugün hem Kırıkkale’de hem de Türkiye’de oldukça güçlüdür. MHP bundan sonraki yeni yeni yönetim anlayışıyla, etkinlikten etkinliğe koşacak. MHP’yi bundan sonra çok daha sık göreceksiniz. Dava büyüklerimiz ve gençlerimizle birlikte geçmişten geleceğe bir hareket gerçekleştireceğiz” sözlerine yer verdi.

CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU

Milletvekili  Öztürk, “2023’te MHP’yi Kırıkkale’de ilk sıraya taşıyacağız. Merkez belediye dahil olmak üzere Kırıkkale’deki tüm ilçe belediyelerini kazanacağız.” dedi. Cumhur İttifak’ının seçimi kazanmasının çok önemli olduğunu dile getiren Öztürk, “2023, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı. 2023’te Cumhur İttifakı’nın kazanmasıyla birlikte Türkiye kazanacak. Türkiye, 2053 ve 2073 sürecinde de süper güç hedefine ilerleyecek. MHP, Türk Devleti’nin garantisidir. Türk Devleti’nin emniyet sibobu olmaya devam devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 34 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.