MHP’DEN İL İL ANADOLU TURU

MHP’DEN İL İL ANADOLU TURU
Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinin başlattığı "Adım adım 2023, il il Anadolu" Kırıkkale programı yapıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde, Cumhur ittifakının...

Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinin başlattığı "Adım adım 2023, il il Anadolu" Kırıkkale programı yapıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde, Cumhur ittifakının yeniden kazanacağı vurgusu yapıldı.

SAHADA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan seçim için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı, “Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" sloganıyla çalışmalarına start verdi. Ey Park’ta düzenlenen programın koordinatörlüğünü Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, Milletvekili MDK Başkanı Halil Öztürk, MDK Üyesi Ahmet Korhan Mastı, Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MYK Üyesi Kadir Şekerci, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu yaptı.  Aynı zamanda programa MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Abalı, Kadın Kolları Başkanı Melike İsmail Boranoğulları, Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, ilçe belediye başkanları, parti yönetimi, sivil toplum kuruluş temsilcileri başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. İlk konuşmayı yapan İl Başkanı Baloğlu, “Ülkemizi ve Kırıkkale’yi daha aydınlık günlere götürmenin mücadelesi ve çabasındayız. İl teşkilatımızla birlikte geçmişte olduğu gibi devamlı sahada çalışmalarımızı etkin şekilde yürütüyoruz” diye konuştu.

KÖY HALKIYLA BULUŞUYORUZ

İl Başkanı Baloğlu “Bunun yanında Valilik ve İl Özel İdaresiyle birlikte koordineli şekilde çalışarak her hafta Cuma günleri köylerimize giderek orada Cuma namazlarını kılıyor, hem muhtarlarımız hem de köy halkıyla buluşuyoruz. Köylerimizin sorun ve taleplerini çözüme kavuşturma noktasında gerekenleri yapıyoruz. Bir yandan da sivil toplum kuruluşlarımızla görüşmeler yapıyoruz. Oda başkanlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ederek onların sorunlarına çözüm noktasında çözüm üretiyoruz. Bunun yanında son seçimlerde oy oranımızı ciddi oranda artırdık” dedi.

BİZİM, VATAN MİLLET HASSASİYETİMİZ VAR

Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, kürsüde birileri gibi ellerini sallayarak siyaset yapmadıklarını, siyaseti vatan ve millet için yaptıklarını vurguladı. Bizim vatan ve millet hassasiyetimiz var diyen Ersoy, “Bizler halkımızın sıkıntılarını yakından takip ediyoruz. Sosyal devlet ilkesiyle bu sorunların en iyi şekilde çözülmesi noktasında da üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Cumhur ittifakı kapsamında bir yandan devletimizin bekasını korumak, diğer yandan milletimizin sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmak ilkesiyle mücadelemizi sergiliyoruz. Dünya genelinde bir ekonomik sorun yaşanıyor. Bu ekonomik sorunları milletimizin en az şekilde hissetmesi noktasında da MHP, üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Allah’a şükürler olsun ki devlet düzenimiz devam ediyor. Bu düzen devam ettikçe milletimizin refah seviyeleri inşallah daha da üst seviyelere çıkacaktır” dedi.

ÖZTÜRK: “MHP TÜRKİYE’Yİ ADIM ADIM DOLAŞIYOR”

Milletvekili MDK Başkanı Halil Öztürk, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla MHP olarak Türkiye’yi adım adım dolaşıyoruz. 2023 sürecinde Cumhur ittifakının önemini bir kez daha milletimize anlatıyoruz. Devletimiz ve milletimizin geleceği için hep birlikte cumhur ittifakına sahip çıkmalıyız. Çünkü bizim tek derdimiz devlet, millet, vatan. 2023 sürecinde lider ülke Türkiye hedefinden süper güç Türkiye hedefine doğru 2053 ve 2071 hedeflerine doğru ilerliyoruz. Cumhur ittifakının önemini hepimiz biliyoruz. Bugün zillet ittifakının paydaşları CHP’nin bir milletvekili çıkıyor ve diyor ki Türkiye, Doğu Akdeniz ve mavi vatanda petrol ve doğalgaz ararken Türkiye’nin dış politikasını saldırmacı olarak nitelendiriyor. Yine CHP iki hafta önce TBMM’de Irak ve Suriye’ye asker gönderilmesine iliştin tezkereye hayır oyu kullandılar.

KÜFRÜ ESEFLE VE ŞİDDETLE KINIYORUZ

“Sen tezkereye hayır diyorsun ve sonra Yozgat’a Kandil’e girip oraları temizleriz diyorsun. Sayın Kılıçdaroğlu senin bu söylediklerine kimse inanmaz ve kimseyi de inandıramazsın. Diğer taraftan zillet ittifakının diğer paydaşı İYİ Parti Genel Başkanı, Selahattin Demirtaş ile kahvaltı yapmayı düşünüyor. Yine bir grup başkanvekili HDP’yi bir meşru siyasi parti olarak tanımlıyor. İYİ Parti Milletvekili PKK üzerinden HDP’nin savunuculuğunu yapıyor. Yine bir genel başkan yardımcısı PKK’nın bir terör örgütü olmadığını söylüyor. En son yaşanan vahim olayı tüm Türkiye biliyor. Bu bayrak, bu vatan uğruna şehit kardeşimizin bacısına ettiği küfürlerle onları esefle ve şiddetle kınıyoruz. Şehidimizin bacısı bacımızdır. Kimse ama kimse şehitlerimizin üzerinden siyaset yapmasın. Bütün bu durumlara bakıldığı zaman CHP ve İYİ Parti’nin durumu açık şekilde gözler önüne serilebiliyor. Bütün bunlara ortaklık yapan HDP ise terörün propagandalığını sürdürüyor. Bizler devletimiz ve milletimiz için Cumhur İttifakı saflarındayız.

CHP ESKİ HASTALIĞINDAN KURTULAMAMIŞ

Son olarak konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, hiçbir siyasi hedefin, planın Türk milletinin varlığından, egemenlik haklarından, geleceğinden ve güvenliğinden daha önemli olmadığını söyledi. "Teröristlerle mücadeleye karşı çıkan CHP yönetiminin tezkereye "Hayır" diyerek eski hastalığından kurtulamadığını, PKK, YPG ve PYD'yi dolaylı olsa da savunmaya devam ettiğini savunan Yılık, "Suriye ve Irak'ta yapılacak sınır ötesi operasyonlar Hatay'ın, Kilis'in, Gaziantep'in, Ankara'nın, velhasıl tüm ülkenin güvenliği için zaruri olmasına rağmen CHP yönetimi kuruluş gayelerinden tamamen uzaklaşmış ve bir nevi 'Tezkereye hayır, PKK'ya evet', 'Tezkereye hayır, Türk ve Türkiye düşmanlarına evet' demiştir." ifadesini kullandı. Konuşmaların sonunda Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rifat Öcal’a şehit ve gazilerin anısına hediye takdim edildi. Haber: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.